Toshiba 22L1333G – potrivit pentru birouri

A avea acum un televizor nu mai este un moft, ci este o necesitate. Nu există nici un alt mod de a fi conectat la noutăţile naţionale sau internaţionale la fel de eficient ca şi televiziunea. Iar dacă ai toate aceste informaţii direct la tine în birou, succesul în afaceri îţi este asigurat. Prin performanţă, dimensiunile mai mult decât suficiente, Toshiba 22L1333G este un device care îţi poate satisface dorinţa de a fi la curent cu orice informaţie. Poate fi găsit în magazinele de profil la preţul de aproximativ 699 lei (verifică preț actualizat), fiind disponibil şi în rate.

De dimensiuni modeste, ocupă un spaţiu de numai 518 x 321 x 46 mm, putând fi instalat pe orice perete sau incorporat în mobila existentă în birou. Nu este ostentativ, dimpotrivă, fiind delicat, culoarea negru mat a carcasei adăugând un plus aspectului serios şi sobru. Suportul este din acelaşi material ca şi carcasa, rezistent, în formă de dreptunghi, oferind stabilitate datorită lăţimii sale de 163 mm. Este un model de generaţie 2014, ceea ce îl face să fie fabricat conform ultimelor tehnologii. Deşi nu este un Smart TV, acesta fiind singurul neajuns, merită să vă achiziţionaţi acest model de televizor, mai ales în cazul în care vreți să îl montați într-un dormitor mic.

Poze cu televizorul Toshiba 22L1333G

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul de tip LED are diagonala de 56 cm, dar oferă o rezoluţie Full HD de 1920 x 1080 pixeli. Timpul de răspuns este destul de mic pentru clasa de preţ din care face parte, fiind de numai 5 ms. Formatul imaginii este 16:9, luminozitatea mai mult decât suficientă de 250 cd/mp, iar contrastul dinamic de 20000:1 aduce pe display o claritate mai mult decât satisfăcătoare.

Îm plus, datorită funcţiei de prelucrare dinamică a imaginii AMR 100, şi contrastului nativ de 1000:1, acesta va transforma vizionarea emisiunilor preferate într-o adevărată pasiune. Mai mult de atât, televizorul dispune de un tuner digital DVB-T, DVB-C care decodează eficient imaginile în format Full HD.

Atunci când sunteţi nevoiţi să vizualizati o prezentare în format AVI sau MPEG, acest model vă pune la dispoziţie un player integrat care face faţă cu succes celor mai cunoscute tipuri de codări ale imaginilor.

Dacă vreţi o prezentare rapidă şi în format scris a ultimelor informaţii prezentate de un anumit post de televiziune, acest aparat dispune şi de funcţia TeleText, putând accesa până la 1000 de pagini pe un singur canal.

Sunetul oferit de acest device este binecunoscutul model NICAM oferit de producătorii japonezi, a cărui calitate este mai mult decât cunoscută. Puterea de 2.5 W a difuzoarelor este suplimentată, ca şi calitate, de tehnologia Virtual Surround Sound Dolby Digital Plus, care accentuează bass-ul şi dă note realistice emisiunilor urmărite.

Dispozitivele externe de stocare a informaţiilor se pot conecta la Toshiba 22L1333G prin intermediul celor 2 porturi USB 2.0, asigurând accesul instant la filmele preferate sau la emisiuni TV înregistrate. În cazul în care doriţi să urmariţi o prezentare a unui plan de afaceri pe un ecran mai mare, puteţi conecta aparatul TV la un calculator prin intermediul portului PC in. Pe lângă aceste intrări, mai sunt disponibile şi o intrare SCART, un port HDMI, şi o intrare video composite.

Păreri pro şi contra

Pro

  • elegant,
  • poat fi utilizat și ca monitor
  • Full HD,

Contra:

  • sonorizarea nu este foarte puternică

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Toshiba 22L1333G este un televizor de dimensiuni ceva mia mici, dar care poate fi utilizat și pe post de monitor pentru o eficiență mai mare în cadrul activităților desfășurate.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.