Tefal Actifry Nutritious & Delicious AH900036 – sănătos și gustos

În ultima perioadă se tot vorbește despre mâncarea sănătoasă, cât este de important să folosim cât mai puțin ulei în prepararea termică a alimentelor și așa mai departe. Dar ce te faci atunci când îți dorești o porție de cartofi prăjiți sau niște aripioare crocante? Tefal vine în întâmpinarea acestor dorințe cu o idee revoluționară, friteuza Tefal Actifry Nutritious & Delicious AH900036, cu un preț de aproximativ 776 lei (verifică preț actualizat), un preț ce mulți vor spune că este destul de piperat, dar dacă ne gândim că folosim doar o lingură de ulei veți prepara o porție de cartofi prăjiți sau o friptură, cu siguranță în timp costul se va amortiza.

Îmi plac cartofii prăjiți în mod deosebit, însă îmi dau seama cât sunt de nesănătoși după cât ulei absorb atunci când îi prăjesc. Acum nu mai există această problemă fiindcă îi pot prăji cam cu aceeași cantitate de ulei care aș pune-o și în tava de la cuptor dacă aș opta să îi pregătesc în felul acesta.

Din punct de vedere al designului, vorbim de un aspect interesant, aș putea spune chiar futurist cu afișaj de tip LCD, unde vei putea urmări timpul rămas până la prepararea mâncării. Cu un aer elegant și modern, friteuza se va încadra perfect în orice bucătărie. Friteuza de la Tefal este mai degrabă un concept destinat unei alimentații echilibrate și sănătoase. Dacă vechile friteuze foloseau peste 1 L de ulei pentru o porție de cartofi sau de carne, acum te poți bucura de o mâncare mult mai sănătoasă, preparată cu doar o lingură de ulei.

Poze cu friteuza Tefal Actifry Nutritious & Delicious AH900036

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Friteuza dezvoltă o putere de 1400W și are o capacitate de 1,5 kg, ceea ce înseamnă că este destul de încăpătoare, ideală pentru orice familie. De acum legumele și carnea de orice tip vor avea un alt gust, mai savuros, dar totodată mai sănătos, ceea ce este cel mai important din punctul meu de vedere. Până la urmă “suntem ceea ce mâncăm“, așa că de ce să nu avem grijă de organismul nostru.

Friteuza Tefal este concepută să funcționeze cu tehnologia ActiFry, tehnologie ce reușește să combine pulsul de căldură, cu circularea optimizată a aerului cald, de unde rezultă și idea de crocant, pe care o iubim cu toții.

Friteuza este echipată cu o serie de accesorii, detașabile, ce pot fi spălate cu ușurință: o linguriță de 2 cl(cu ajutorul căreia dozăm cantitatea de ulei), un bol cu înveliș ceramic(rezistent la zgârieturi și la căldură), o paletă pentru amestecare(reușește să amestece legumele și carnea, în așa fel încât aceasta să fie gătită uniform) și un capac detașabil.

La o linguriță de ulei folosită veți avea nevoie de 0,5g de sare. Măsurând cantitățile veți fi siguri că nu exagerați cu ele. Mi se pare ideal să poți găti 1,5 kg de legume sau de carne cu doar 3% grăsime. În felul acesta chiar și colesterolul este ținut sub control atunci când alegi să prepari alimentele cu friteuza Tefal.

Chiar și timpul de preparare este destul de mic, față de alte friteuze, prin urmare pregătiți-vă papilele gustative pentru preparate sănătoase și gustoase.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • afișaj LCD,
  • ușor de folosit,
  • se gătește cu doar o lingură de ulei

Contra:

  • prețul nu este la îndemâna oricui

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

 

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanţe
Ușurință în utilizare

Tefal Actifry Nutritious & Delicious AH900036 este o friteuză ce poate pregăti mâncarea preferată cu doar o lingură de ulei, ceea ce favorizează un stil de viață mai sănătos.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.