Tefal Actifry 2 in 1 Nutritious & Delicious YV9601 – gătește ușor

Peste tot auzim că trebuie să ne alimentăm sănătos și cât de mult contează o alimentație sănătoasă pentru un organism sănătos, dar anumite mâncăruri pur și simplu ne plac chiar dacă nu sunt sănătoase. Spre exemplu cartofii prăjiți. Gustoși, iubiți de marea majoritate dintre noi și totodată fac parte din cea mai nesănătoasă grupă de mâncăruri.

Acest aspect nu mai este valabil în cazul în care ne achiziționăm friteuza Tefal Actifry 2 in 1 Nutritious & Delicious YV9601, ce are un preț de aproximativ 1000 lei (verifică preț actualizatun preț deloc la îndemâna oricui, însă când te gândești că poți prepara o mâncare gustoasă cu doar o lingură de ulei, parcă ai încerca să faci economie pentru un astfel de aparat electrocasnic.

Cred că oricine și-ar dori o asemenea minunăție în bucătărie și sincer vorbind mă gândesc că pe termen lung, folosind doar o lingură de ulei la gătit cheltuiala se va amortiza, și asta în favoarea sănătății noastre.

Din punct de vedere al designului vorbim de o friteuză cu aspect interesant, cu mult bun gust. Are o formă rotundă și este disponibil pe o nuanță de negru, ce sugerează eleganță. Sunt convinsă că se va potrivi în orice bucătărie indiferent de nuanța ei. Este mică și compactă, prin urmare nu ocupă nici prea mult spațiu.

Nu a fost nicicând mai ușor să gătești. Până acum ca să pregătești friptura și garnitura erai nevoit să jonglezi cu două tigăi pe aragaz. Ei bine acum nu mai este necesar acest aspect. Și asta pentru că friteuza Tefal Actifry 2 in 1 le poate pregăti simultan, fără să împrumute gust sau miros una de la cealaltă. Iar tu îți poți vedea liniștit de alte activități în timpul acesta.

Poze cu friteuza Tefal Actifry 2 in 1 Nutritious & Delicious YV9601

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Friteuza Tefal are o capacitate de 1,5 kg și dezvoltă o putere de 1500 W, suficient cât să pregătească mâncarea într-un timp destul de scurt. Ce este interesant la această friteuză? Faptul că poți pregăti mâncarea pentru întreaga familie doar cu o singură lingură de ulei. Acesta este un concept Tefal, realizat împreună cu nutriționiști și specialiști în alimentație pentru a asigura fiecăruia dintre noi o dietă sănătoasă și totodată gustoasă.

Nu avem nevoie să ne îmbuibăm cu grăsimi pentru a simți plăcere legat de ceea ce avem în farfurie. Putem găti atât carne de orice fel, cât și legume, cu doar 3% grăsime, iar anumite rețete se pot găti chiar fără ulei. Mai mult de atât de acum vei ști exact și câtă sare trebuie să adaugi la 1,5 kg de alimente. Mai exact 0,5 g este suficient cât să nu apară alte probleme.

Modelul Tefal este echipat cu o serie de accesorii, detașabile, ce pot fi spălate cu ușurință în mașina de spălat: un bol cu înveliș ceramic(rezistent la zgârieturi), o placă cu înveliș ceramic(pentru friptură), o paletă pentru amestecare, lingura de măsurare și o carcasă termoizolantă.

Pentru asemenea performanțe este bine de știut faptul că friteuza foosește tehnologia patentată ActiFry 2 în 1, ce combină pulsul de căldură cu circularea optimizată a aerului cald, de unde rezultă și acea senzație de crocant. Modelul dispune și de afișaj de tip LCD, unde veți putea urmări timpul rămas până la prepararea mâncării. Prin urmare în acest timp vă puteți vedea liniștiți de treabă fără a vă face griji că mâncarea s-ar putea arde.

Mâncarea gustoasă nu înseamnă neapărat și mâncare nesănătoasă, atâta timp cât este preparată corect.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • pot fi preparate simultan friptura și aperitivul,
  • afiușaj LCD,
  • ușor de folosit,
  • se gătește cu doar o lingură de ulei

Contra:

  • prețul nu este la îndemâna oricui

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanțe
Ușurință în utilizare

Tefal Actifry 2 in 1 Nutritious & Delicious YV9601 este o friteuză ce pregătește mâncăruri delicioase cu doar o lingură de ulei. Puteți pregăti friptura și garnitura în același timp.

User Rating: 2.92 ( 38 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.