Star-Light 32DM4000 – un TV de 80 cm ieftin

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.6
Imagine - 8.1
Conectivitate - 8.3

8.3

O alegere accesibilă

Star-Light 32DM4000 este un televizor cu o diagonală de 80 cm și rezoluție HD, ce poate fi achiziționat la un preț extrem de mic.

Vezi în magazin
User Rating: 3.45 ( 1 votes)

Dacă până acum ceva timp nu prea aveai șanse să găsești televizoare cu o diagonală de 80 cm sub 900 de lei, iată că în prezent lucrurile stau diferit. Noi branduri dau din coate și își fac loc pe piață cu modele îndrăznețe. Acestea pun la bătaie specificații bune, la prețuri imbatabile. Star-Light 32DM4000 este unul dintre aceste modele. Poate fi găsit în oferta magazinului eMAG, la prețul de aproximativ 849 lei(verifică preț actualizat). Ba chiar am remarcat că atunci când este inclus în promoții, prețul poate scădea și cu câteva sute de lei.

În cazul în care Star-Light nu îți spune prea multe, este bine de știut că aceasta este o marcă lansată de eMAG prin 2015. Ceea ce din punctul meu de vedere conferă o încredere destul de mare în aceste produse.

Din punct de vedere al designului, televizorul are un aspect elegant, este Slim, cu o ramă dintr-un plastic negru și un suport minimalist. Eu una aș renunța la suportul lui, în favoarea unui suport de perete, ce s-ar potrivi mai bine într-o locuință modernă. Dimensiunile sale sunt de 807 x 532 x 137 mm și ajunge la un consum de 65 W.

Poze cu televizorul Star-Light 32DM4000

Star-Light 32DM4000

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Este un TV non Smart, ce face parte din gama lansată în 2015. Are o diagonală de 80 cm, ceea ce îl face potrivit fie pentru un dormitor, fie pentru un living mai micuț. Având în vedere că are o diagonală de 80 cm, distanța dintre privirea utilizatorului și televizor ar fi indicat să fie de minim 240 cm( 3 x 80). În felul acesta se respectă recomandările producătorului.

Televizorul Star-Light este un model potrivit mai degrabă pentru utilizatorii mai puțin pretențioși când vine vorba de asemenea device-uri. Are o rezoluție HD, de 1366 x 768 pixeli, cu un timp de răspuns destul de mic, 6,5 ms, ceea ce înseamnă o cursivitate destul de bună. Unghiul de vizibilitate este de 178 de grade. Astfel te vei putea bucura din aproape orice poziție de aceeași claritate a imaginilor.

Sonorizarea este susținută de două ieșiri a câte 10 W fiecare, asigurând un sunet suficient de puternic pentru diagonala dată.

Are un tuner digital DVB-T/C, compatibil cu anumiți furnizori de servicii de televiziune, ce te vor ajuta să beneficiezi de canalele HD. Chiar dacă ai optat pentru un abonament analogic. Asta înseamnă o claritate mai bună, la un cost mai mic.

Conectivitatea este susținută de o gamă suficient de bogată: 3 porturi HDMI(pentru a conecta mai multe device-uri simultan), un port USB 2.0, o intrare PC, minijack căști și alte porturi mai rar sau chiar deloc utilizate.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • Slim,
  • preț mic,
  • sonorizare de 20W

Contra:

  • rezoluția nu este Full HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.