Star-Light CRFV-235AP – o combină frigorifică cu preț mic

Star-Light CRFV-235AP este o combină frigorifică lansată în 2015, potrivită pentru cei ce au un buget limitat. Poate că nu ai auzit multe despre brandul Star-Light, mai ales că este un nume destul de nou pe piața de electrocasnice, însă cu siguranță ai auzit de Emag. Ei bine Star-light este un brand lansat de Emag anul acesta, ce se bucură de un real succes în rândul consumatorilor cu un venit mediu. Revenind la combina frigorifică, aceasta poate fi achiziționată la un preț de aproximativ 1099 lei (verifică preț actualizat), un preț destul de rezonabil, ținând cont că are o capacitate destul de generoasă.

Din punct de vedere al designului, producătorul merge pe simplitate și nu dă greș. Combina este realizată pe o nuanță de alb, ce o va face să se încadreze ușor în orice decor. Are dimensiuni de 170 x 54 x 61 cm, ceea ce înseamnă că nu este foarte înaltă și că nu va ocupa prea mult spațiu în bucătărie. Fiecare ușă are câte un mâner din plastic, ce îți permite să o deschizi mai ușor. La interior este bine compartimentată, astfel încât vei avea posibilitatea să păstrezi alimentele în cele mai bune condiții.

Poze cu combina frigorifică

Star-Light CRFV-235AP

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Modelul Star-Light  are o capacitate de 235 l, compartimentați astfel: 172 l volumul frigiderului și 63 l volumul congelatorului. Combina frigorifică se încadrează în clasa de eficiență energetică A+, cu un consum de numai 0,62 kWh/24 h și un consum de 221 kWh/an. Din punctul meu de vedere avem de-a face cu un model ce are un consum moderat, astfel că nu se va simți prea mult la factura de energie electrică.

Frigiderul are un număr de 3 rafturi din sticlă, ușor de curățat. Beneficiază și de un compartiment pentru legume/fructe. Pe ușă vei găsi tot 3 rafturi plus cel pentru ouă.

Congelatorul este compartimentat în 3 rafturi și utilizează un sistem de dezghețare manual, ceea ce presupune că o dată la 6 luni va trebui să îl dezgheți. Congelatorul vine și cu o tavă pentru gheață, însă nu una prea mare, astfel că va trebui să o alimentezi destul de des.

Combina folosește un compresor R600a și atinge un nivel de zgomot de numai 41 dB, prin urmare este destul de silențioasă, fără a te deranja atunci când pornește.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • Capacitate decentă,
  • Preț accesibil,
  • Silențioasă

Contra:

  • Nu dispune de tehnologia Not Frost

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 8.5
Design - 7.5
Performanțe - 7.3

7.8

O alegere accesibilă

Star-Light CRFV-235AP este o combină frigorifică cu un aspect simplist, dar plăcut, pe care o poți achiziționa la un preț extrem de accesibil.

Vezi detalii
User Rating: 3.6 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.