Star-Light 50DM5500 – un televizor Full HD cu diagonală generoasă

În prezent televizorul pentru living este musai să aibă o diagonală generoasă. Nu știu pentru câți contează să fie Smart, dar când vine vorba de dimensiuni, ne dorim ecrane mari. Star-Light 50DM5500 este unul dintre modelele potrivite pentru living, ce are un preț foarte atractiv, de aproximativ 1350 lei(verifică preț actualizat)și poate fi găsit în oferta magazinului eMAG.

Poate că brandul Star-Light nu îți spune nimic, însă sunt convinsă că eMAG îți spune multe. Ei bine Star-Light este un brand marca eMAG, lansat la finele lui 2014, ce are un portofoliu de produse de bună calitate, cu prețuri foarte accesibile.

Așadar acum că știi mai multe despre brandul Star-Light eu zic să mergem mai departe. Design-ul modelului de astăzi, este unul plăcut, linii fine, ramă ultra slim, panel subțire, însă nu-mi place suportul dreptunghiular din sticlă. Nu este tocmai estetic și îmi amintește de modelele de la Samsung de acum 4-5 ani. Părerea mea este că televizorul ar da mult mai bine montat pe un suport TV de perete. Dimensiunile televizorului sunt destul de generoase, de 1132 x 695 x 240 mm, ceea ce înseamnă că vei avea nevoie de ajutor pentru montarea sa. Consumul ajunge la 135W, destul de mult comparativ cu alte modele din aceeași categorie, însă sunt conștientă că la prețul acesta nu le poate avea pe toate.

Poză cu Star-Light 50DM5500

Star-Light 50DM5500

Vezi mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Televizorul este un model Non Smart ce face parte din gama lansată în 2016 și se laudă cu o diagonală de 127 cm, numai bună pentru a face atmosferă în living. Distanța optimă dintre privire și televizor ar trebui să fie de 3 ori cât diagonala televizorului. În cazul în care caracteristicile TV-ului te-au convins, însă diagonala sa nu este potrivită nevoilor tale, trebuie să știi că modelul este disponibil pe mai multe dimensiuni:

  • Star-Light 42DM5500 cu o diagonală de 107 cm, la prețul de aproximativ 1099 lei.
  • Star-Light 55DM5500 cu o diagonală de 140 cm, la prețul de aproximativ 1799 lei. Modelul are rezoluție 4K.
  • Star-Light 65DM5500 cu o diagonală de 165 cm, la prețul de aproximativ 2999 lei.

Revenind la modelul nostru, acesta are o diagonală Full HD, de 1920 x 1080 pixeli și redă imagini clare, cu un contrast puternic, culori vibrante și un unghi de vizibilitate bun, de 176/176 grade.

Sonorizarea este bună, avem două ieșiri a câte 10 W fiecare. Mi-ar fi plăcut totuși ca la o diagonală atât de generoasă să fi avut o sonorizare mai puternică, dar nu-i nimic, acest minus îl poți rezolva cu ușurință cu un soundbar, bineînțeles în cazul în care simți că cei 20W nu sunt suficienți.

Pe spate este găzduită toată partea de conectică și vei găsi așa: 3 porturi HDMI, un port USB 2.0, minijack-ul pentru căști, o intrare PC, o intrare component, Slot-ul CI+ pentru cardul ce decodează canalele digitale și pentru nostalgicii care încă mai păstrează legendarul video cu casete pe acasă, TV-ul vine și cu o intrare SCART.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant
  • preț accesibil
  • diagonală de 127 cm

Contra:

  • nu este Smart

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.7
Imagine - 8.4
Conectivitate - 8.6

8.6

O alegere accesibilă

Star-Light 50DM5500 este un televizor cu o diagonală de 127 cm, rezoluție Full HD, ce se va potrivi de minune într-un living.

Vezi în magazin
User Rating: 3.6 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.