Star-Light 42DM2000 – un TV Full HD de 107 cm, cu funcție de monitor

Star-Light 42DM2000 este un televizor cu o diagonală bună, potrivit pentru cei ce au un buget mediu. Poate fi găsit în oferta eMAG, la un preț de aproximativ 1599 lei(verifică preț actualizatsau mult mai mic, dacă îl prinzi la promoție. Poate fi achiziționat chiar și în rate lunare a câte 72 lei, ceea ce pare destul de rezonabil. Star-Light este un brand eMAG, ce a luat naștere în 2015. Produsele Star-Light au specificații destul de bune, cu un preț extrem de accesibil.

Revenind la televizorul de astăzi, îți pot spune că se bucură de un design plăcut, Ultra Slim, cu un suport finuț, format din două piciorușe, ce îi asigură stabilitate. Dimensiunile sale sunt de 947 x 593 x 145 mm și are o greutate de 7,8 kg, ceea ce înseamnă că îl poți muta extrem de ușor atunci când faci curățenie sau îți dorești mici modificări prin locuință.

Poze cu Star-Light 42DM2000

Star-Light 42DM2000

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Un aspect interesant și destul de surprinzător când vine vorba despre acest TV, ar fi faptul că are și funcție de monitor. De regulă funcția de monitor este întâlnită la TV-urile mai mici. Modelul Star-Light are o diagonală de 107 cm, ceea ce înseamnă că este potrivit pentru un living mai degrabă, decât pentru un dormitor. Și asta deoarece te obligă să ai o distanță de minim 321 cm între televizor și utilizator(de trei ori diagonala televizorului).

Rezoluția televizorului este Full HD, de 1920 x 1080 pixeli, ceea ce înseamnă imagini clare, impecabile. Culorile sunt vii și realiste, astfel încât imaginile furnizate te vor impresiona din prima clipă. Timpul de răspuns este de 8ms, se putea și mai bine, dar având în vedere prețul destul de accesibil al televizorului, este normal să se facă mici compromisuri. Unghiul de vizibilitate este de 178 grade, ceea ce presupune că din orice colț vei privi, claritatea imaginii nu este afectată.

Tunerul digital este și el prezent și îți oferă posibilitatea de a viziona posturile HD, fără să fii nevoit să optezi pentru un abonament digital de la furnizorul de servicii. Cu un simplu abonament analogic te vei putea bucura de aceleași servicii ca și cei cu abonament digital. Ba mai mult vei scăpa de cabluri în plus întinse prin casă.

În ceea ce privește conectivitatea, televizorul vine echipat cu sufiicente porturi, pentru ca distracția să fie asigurată în orice moment. Datorită celor 3 intrări HDMI și a portului USB, vei putea conecta de acum mai multe dispozitive în mod simultan. Televizorul mai dispune și de o intrare PC(pentru a lucra într-un mod mult mai eficient), o intrare component, minikack căști și player multimedia integrat.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design slim,
  • Full HD,
  • preț atractiv

Contra:

  • nu este Smart

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.9
Imagine - 8.6
Conectivitate - 8.6

8.7

O alegere accesibilă

Star-Light 42DM2000 este un televizor cu o diagonală de 107 cm, ce are o rezoluție Full HD. Modelul îl vei găsi la un preț extrem de accesibil.

Vezi detalii
User Rating: 2.63 ( 4 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.