Review Star-Light 40DM4000 – probabil cel mai ieftin TV Full HD de 100 cm

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.2
Imagine - 8.7
Conectivitate - 8.5

8.8

O alegere accesibilă

Star-Light 40DM4000 este probabil cel mai ieftin TV cu rezoluție Full HD de 100 cm. Are un design plăcut și redă imagini bune, detaliate.

Vezi în magazin
User Rating: 3.25 ( 3 votes)

Star-Light 40DM4000 este un televizor cu rezoluție Full HD, potrivit pentru cei cu bugete nu foarte generoase. Spun asta pentru că îl găsești în oferta magazinului eMAG, la prețul de aproximativ 899 lei(verifică preț actualizat). Având în vedere că discutăm despre un TV cu o diagonală de 100 cm, eu zic că prețul este cât se poate de avantajos. Este probabil cel mai ieftin TV cu o asemenea rezoluție, pe această diagonală.

Poate că Star-Light nu îți spune foarte multe, dar asta este normal. Este un brand relativ nou pe piață. A fost înființat în 2014 sub umbrela eMAG, un brand al cărui nume sigur îți va părea mult mai cunoscut. Portofoliul de produse Star-Light este din ce în ce mai generos. Vorbim de produse de bună calitate ce se adresează unul buget mediu.

Modelul de astăzi are un design plăcut, elegant, o ramă subțire, din plastic, ce pare calitativă. Panoul este destul de îngust, iar pe spate este încorporată toată partea de conectică. Cântărește 8 kg, ceea ce înseamnă că îl vei putea monta și fără ajutor. Dimensiunile sale sunt de 932 x 605 x 220 mm și poate fi montat pe un suport TV de perete în cazul în care vrei să eficientizezi spațiul din încăpere.

Poze cu Star-Light 40DM4000

Star-Light 40DM4000

Verifică în magazin

Specificații tehnice

Modelul face parte din gama lansată de producător în 2016 și are o diagonală de 100 cm. Are o rezoluție Full HD, de 1920 x 1080 pixeli, ce redă imagini de o calitate bună. Culori puțin cam saturate, dar cu puțină dibăcie sigur se pot obține îmbunătățiri considerabile. Televizorul aș spune că este potrivit pentru un dormitor sau pentru un living mai micuț. Potrivit experților distanța optimă dintre privire și un televizor Full HD ar trebui calculată în felul următor: se înmulțește diagonala televizorului cu 1,6263.

Modelul vine la pachet cu o telecomandă clasică, cunoscută de la televizoarele din generații mai vechi. Este o telecomandă plăsticoasă, ușoară, cu un meniu stufos, ce îți permite să creezi până la 4 liste de programe favorite, astfel încât să poți ordona posturile TV după preferințe.

Nu excelează pe parte de sonorizare. Beneficiază de două ieșiri a câte 8 W fiecare, ceea ce înseamnă un total de 16W. Televizorul are o sonorizare decentă. Pentru prețul plătit nici nu cred că ar fi cazul de mai multe pretenții.

Toată partea de conectivitate se regăsește pe spatele televizorului și avem așa: Slot CI+, pentru cartelele ce decriptează programele digitale, 3 porturi HDMI, minijack căști, o intrare USB 2.0, o intrare PC, o intrare component și SCART-ul pentru cei ce încă mai au pe acasă un video cu casete.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design plăcut,
  • preț mic,
  • Full HD,
  • diagonală de 100 cm

Contra:

  • sunetul nu este foarte puternic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.