Star-Light 40DM1000 – raport impresionant între preț și diagonala ecranului

Star-Light este o marcă proprie eMag adresată celor în căutarea de alternative low-budget la produsele de brand. Seria acoperă o categorie largă de electrocasnice, de la cele mari până la cele mici. Star-Light 40DM1000 este un televizor Full HD ieftin prevăzut cu un ecran cu o diagonală generoasă, care va fi cu siguranță pe placul celor care își doresc un televizor mare pentru camera de zi. Poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 1299 lei(verifică preț actualizat), fiind unul dintre cele mai accesibile modele Full HD cu diagonala de 100 de cm.

Modelul are un design care păstrează linii ceva mai clasice, fiind nu chiar subțire în comparație cu altele și având o construcție simplă din plastic. Marginile sunt ușor ascuțite, iar rama are o grosime medie. Suportul este jos și are o formă plată și dreptunghiulară ce oferă o stabilitate foarte bună. Televizorul are dimensiunile de 908 x 534 x 79 mm și poate poziționat și pe perete, fiind nevoie de suport cumpărat separat.

Poze cu televizorul

Star-Light 40DM1000

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală de 100 de cm, fiind mai mare decât standarul Full HD de 80 cm și oferind astfel o exploatare mai bună a rezoluției de 1920 x 1080 pixeli. Sunt surprinse astfel mai multe detalii, iar imaginile par mai realiste. Modelul este dotat și cu o funcție de curățare a granulației, care crește și mai mult claritatea. LED-urile asigură o luminozitate continuă de 260 cd/mp, susținând un contrast nativ de 3000:1. Unghiurile de vizibilitate de 176 de grade oferă libertate de mișcare, ecranul putând fi urmărit din orice poziție fără să apară distorsiuni de imagine sau de culoare.  Timpul de răspuns este de 6 ms, randamentul fiind unul foarte bun la conectarea la PC pentru jocuri.

Imaginile sunt însoțite de un sunet de 20 W, acesta având un volum suficient de puternic și o claritate bună, reușind astfel să completeze experiența de vizionare. Există un player multimedia integrat, așa că vei putea asculta muzică direct de pe un stick sau un iPod.

Televizorul nu beneficiază de funcții smart, așa că nu se poate conecta la internet, însă vei putea să conectezi mai multe dispozitive externe pentru a crește posibilitățile de divertisment. Ai la dispoziție 3 port-uri HDMI, 1 port  USB, 1 intrare Scart, 1 intrare component, 1 intrare pentru PC și 1 intrare jack și vei putea astfel să asociezi PC-uri, laptopuri, playere Blu-ray sau DVD, console de joc, sisteme audio etc. Totodată, modelul beneficiază și de un tuner digital DVB-T/C.

Televizorul este potrivit pentru cei fără pretenții pe partea smart sau de funcții complexe, care se mulțumesc cu vizionarea clasică și conectarea unor dispozitive externe pentru a crește divertismentul.  Ecranul de mari dimensiuni reprezintă cu siguranță punctul forte principal al televizorului.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • ecran Full HD generos
  • sunet de calitate

     

  • conectivitate extinsă

Contra:

  • nu este Smart TV

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.8
Display - 8.4
Conectivitate - 8.7

8.6

O alegere accesibilă

Star-Light 40DM1000 este un televizor non-smart lansat de eMAG în 2015 pentru a veni în întâmpinarea cererii de modele ieftine care să ofere o experiență de vizionare decentă.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.