Star-Light 32DM3000 – un TV de 80 cm ieftin

Tehnologia evoluează în fiecare zi, vremurile se schimbă, iar noi trebuie să învățăm să ne adaptăm la aceste schimbări. Te gândești să faci un upgrade de la vechiul televizor, însă bugetul tău este unul restrâns? Atunci modelul Star-Light 32DM3000, cu diagonala de 80 cm ar putea fi o soluție bună. Este un televizor simplu de utilizat și ușor de montat. Are un preț extrem de avantajos, de aproximativ 849 lei(verifică preț actualizat), un preț destul de decent având în vedere designul, dar și funcțiile sale.

Este un model LED cu ecran HD slim, de culoare neagră, ce transformă orice încăpere într-un veritabil centru multimedia de divertisment datorită numeroaselor funcții cu care vine la pachet. Dimensiunile pe care le are fără stand sunt de 730 x 470 x 20 mm. Poate fi utilizat și montat de către oricine, instalarea este foarte simplă, modelul putând fi montat chiar și pe un suport de perete, în cazul în care dorești să faci ceva economie de spatiu.

Poze cu televizorul

Star-Light 32DM3000

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Rezoluția HD de 1366 x 768 pixeli completată de un contrast perfect și detalii vizuale precise fac din acest model un model ce oferă o experiență cinematografică de excepție.

Aspectul imaginii este de 16:9, are un contrast nativ de 1000:1, o luminozitate foarte bună de 200 cd/mp, un timp de răspuns de 8.5 ms și unghiul de vizibilitate este de 178/178. Acesta asigură o vizibilitate de excepție din orice unghi este privit televizorul.

Dispune de conectori HDMI, SCART și D-SUB, având 8 porturi pentru conectivitate: 3 porturi HDMI, un port pentru mufă de căști, un port de intrare SCART (RGB), un port de intrare component, un port de intrare USB 2.0 și un port de intrare PC (D-Sub 15 pini). Sonorizarea este de 16 W, suficient tinând cont că discutăm despre un TV de buget.

Alte caracteristici speciale pe care le are sunt un player multimedia integrat, ce oferă acces la filme sau muzică pe o interfață inovativă și foarte ușor de utilizat, dar și funcții pentru teletext, EPG, PVR via USB pentru DTV și o alarmă pentru trezitul dimineața. Puterea consumată a dispozitivului se ridică la valoarea de 55 W, având și un consum de energie redus. Funcția EPG funcționează pe post de ghid TV și este folosită pentru a selecta emisiunile preferate și a programa orele de vizionare în funcție de timpul vostru.

Tunerul digital DVB-T/C asigură o recepție și o transmisie foarte bună, fără niciun fel de distorsiuni. Imaginea este clară, culorile sunt vii și intense, iar contrastul puternic asigură o vizibilitate uimitoare atunci când urmăriți un film, un meci de fotbal sau o altă emisiune. Se bucura de o sonorizare destul de buna, incorporand doua boxe a cate 10 W.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • preţ accesibil
  • design plăcut
  • HDMI

Contra:

  • nu este FULL HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.6
Display - 8.2
Conectivitate - 8.2

8.3

O alegere accesibilă

Star-Light 32DM3000 este un televizor cu un preț destul de accesibil, potrivit pentru un utilizator ce își dorește funcții Smart.

Vezi detalii
User Rating: 4.8 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.