Review Star-Light 32DM2200 – un TV de 80 cm pentru bugete mici

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.8
Imagine - 8.4
Conectivitate - 8.4

8.5

O alegere inspirată

Star-Light 32DM2200 este un televizor cu o diagonală de 80 cm, cu un design plăcut, ce poate fi achiziționat la un preț foarte mic.

Vezi în magazin
User Rating: 3.7 ( 1 votes)

Ne plac televizoarele, însă nu toți ne dorim modele Smart de mii de lei sau nu toți ne permitem să alocăm bugete mari pentru asemenea device-uri. În cazul acesta Star-Light 32DM2200 ar putea fi un model demn de luat în considerare. Poate fi găsit în oferta magazinului eMAG, la prețul de aproximativ 649 lei(verifică preț actualizat), un preț ce îl ajută să se claseze printer cele mai ieftine televizoare de pe piață.

Poate că brandul Star-Light nu îți spune prea multe, însă cu siguranță eMAG îți sună foarte cunoscut. Star-Light este un brand marca eMAG, înregistrat în 2014, ce vine cu un portofoliu de produse calitative, ce se adresează utilizatorului cu un buget mediu.

Revenind la televizorul de astăzi, îți voi spune că are un design simplu, dar plăcut. Deși vorbim de un TV low-budget, avem o ramă subțire din plastic și un panou destul de îngust, ce găzduiește toată partea de conectică. Televizorul vine la pachet cu două picioare finuțe, la care se poate renunța în favoarea unui suport TV de perete. Dimensiunile sale sunt de 730 x 470 x 20 mm, ceea ce îți permite să îl montezi fără ajutor. Consumul ajunge la 55 W, cam jumătate din cât consumă un bec clasic de 100W.

Poze cu Star-Light 32DM2200

Star-Light 32DM2200

Verifică în magazin

Specificații tehnice

Televizorul este un model Non Smart lansat în 2016 de producător, cu o diagonală de 80 cm și o rezoluție de 1366 x 768 pixeli. Redă imagini bune, culorile sunt puțin cam saturate pentru gustul meu, dar este foarte posibil să le poți ajusta din setări.

Sonorizarea este de 20 W, ceea ce mi se pare suficient ţinând cont de caracteristicile televizorului. Sunt TV-uri mult mai scumpe, care au două ieșiri a câte 10 W fiecare. Sunetul oferit de Star-Light 32DM2200 este unul decent, pierzându-și din fidelitate pe măsură ce volumul crește.

Vine la pachet cu o telecomandă clasică, al cărei meniu sigur îl vei recunoaște. Este același cu care ne-am obișnuit de la televizoarele vechi. Telecomanda este ușoară, cam plăsticoasă, însă vorbim de un TV sub 700 de lei, așadar pretențiile pot rămâne acasă. Te vei obișnui rapid cu meniul, vei putea realiza până la 4 liste de canale favorite, astfel încât să le poți accesa cât mai ușor.

Partea de conectivitate se regăsește pe spate, unde avem: o intrare USB 2.0, o intrare component, 3 porturi HDMI, Scart pentru nostalgici și un Slot CI+.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design plăcut,
  • preț accesibil,
  • sonorizare bună

Contra:

  • nu este Full HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.