Star-Light 32DM1000 – televizorul HD ieftin

Dacă vrei să schimbi televizorul părinților sau bunicilor, ori ai chiar tu nevoie de un televizor HD simplu de utilizat, care să ofere imagini de calitate, atunci Star-Light 32DM1000 poate fi cel potrivit pentru tine. Acesta are un raport calitate-preț bun, beneficiind de o diagonală destul de mare și culori vii. Poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 899 lei (verifică preț actualizat), modelul își face foarte bine treaba. Acesta este potrivit pentru persoanele mai puțin pretențioase, care își doresc un televizor simplu de utilizat, dar care să ofere imagini HD și să poată fi conectat și la alte dispozitive pentru redarea de conținut.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinului Flanco.

Modelul are un design slim care inspiră eleganța. Carcasa este neagră în totalitate și alcătuită din plastic. Suportul are o înălțime foarte redusă și imită sticla, arătând foarte bine. Dimensiunile sunt de 737 x 437.7 x 82 mm, televizorul fiind potrivit pentru dormitor sau o cameră de zi mai mică. Dacă ai un calculator sau un laptop în preajmă, vei putea folosi televizorul pe post de ecran mai mare.

Poze cu televizorul

Star-Light 32DM1000

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Televizorul nu este de tip smart, așa că nu se poate conecta la internet. Ecranul este LED și are o diagonală de 80 de cm. Rezoluția imaginilor este de 1366 x 768 pixeli. Imaginile HD se văd mult mai clar față de cele ale unui televizor obișnuit. Atunci când este conectat la PC sau laptop, ecranul poate reda și imagini Full HD. LED-urile asigură o luminozitate continuă de 250 cd/mp. Unghiurile de vizualizare sunt bunicele, fiind de 178/178 de grade atât pe orizontală, cât și pe verticală.

Este de remarcat faptul că timpul de răspuns este de 6 ms, randamentul fiind unul foarte bun. Contrastul este unul ridicat, valoarea nativă fiind de 3000:1. Pentru ca imaginile redate să fie mai prietenoase și să aibă o calitate mai ridicată, ecranul este dotat cu o funcție pentru reducerea granulației (Digital Noise Reduction). Aceasta funcționează la fel ca în cazul camerelor foto, încercând să scadă pixelația. Bineînțeles, având de-a face cu un model ieftin, rezultatele nu sunt tocmai spectaculoase. La acest nivel de preț însă nici concurența nu se remarcă prea mult.

Imaginile sunt însoțite de un sunet destul de puternic. Ieșirea se face prin intermediul a două difuzoare cu o putere de câte 10W. Ai la dispoziție un player multimedia integrat, așa că vei putea asculta muzică sau arăta fotografii direct de pe un stick USB. Fotografiile din vacanță se vor vedea foarte bine pe ecranul generos.

Port-urile disponibile sunt destul de numeroase și permit conectarea la o întreagă serie de dispozitive externe pentru a completa experiența de vizionare. Vei găsi 3 port-uri HDMI, 1 port  USB, 1 intrare Scart, 1 intrare de component, 1 intrare pentru PC și 1 intrare jack. Te vei putea astfel conecta la PC-uri, laptopuri, playere Blu-Ray sau DVD, console de joc, sisteme audio etc.

Modelul are un consum de 65W. Vei putea să poziționezi televizorul și pe perete, existând un sistem de prindere. Va trebui să cumperi suportul separat.

Păreri pro şi contra

Pro

  • elegant,
  • preț decent,
  • player multimedia integrat

Contra:

  • rezoluția nu este Full HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.1
Imagine - 7.8
Conectivitate - 8

8

O alegere accesibilă

Star-Light 32DM1000 este un televizor accesibil ca și preț, ce se potrivește unui utilizator mai puțin pretențios când vine vorba de specificații.

Vezi detalii
User Rating: 3.95 ( 3 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.