Star-Light 28DM2000 – un TV ieftin, cu rezoluție Full HD

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.8
Imagine - 8.6
Conectivitate - 8.2

8.5

O alegere accesibilă

Star-Light 28DM2000 este un TV potrivit pentru un buget mic spre mediu, ce oferă o diagonală de 100 cm și o claritate Full HD.

Vezi detalii
User Rating: 3.5 ( 1 votes)

Ne plac televizoarele. Facem ce facem și seara când ajungem acasă butonăm telecomanda, în căutarea unui post care să ne trezească interesul. În cazul celor ce petrec destul de mult timp pe acasă, cu siguranță televizorul funcționează chiar mai mult. Cu toții aspirăm la o claritate a imaginii cât mai bună, poate chiar la o diagonală mai generoasă, însă câți ne și permitem luxul de a alege un produs care să ne satisfacă dorințele? Vestea bună este că mai nou, plaja televizoarelor s-a extins atât de mult că nu mai este nevoie de sume exagerate pentru astfel de achiziții. Star-Light 28DM2000 este unul dintre exemplele în acest sens. Poate fi găsit în oferta magazinului eMAG, la prețul de aproximativ 1399 lei(verifică preț actualizat), un preț ce reușește chiar să scadă considerabil atunci când produsul este inclus în oferta promoțională.

Din punct de vedere al design-ului, nu pot spune că impresionează în mod deosebit. Îmi amintește într-o oarecare măsură de modelele din 2014, dar probabil acest aspect se datorează suportului destul de butucănos. Nici o problemă, poate fi demontat cu ușurință în cazul în care consideri că ar fi indicat să apelezi la un suport TV de perete. Televizorul este Ultra Slim, cu o ramă foarte îngustă. Este și destul de ușor, cântărește numai 7,8 kg, ceea ce înseamnă că poate fi mutat cu ușurință de o singură persoană. Totuși dimensiunile sale nu sunt chiar mici, 909 x 573 x 145 mm.

Poze cu televizorul Star-Light 28DM2000

Star-Light 28DM2000

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Vorbim de un TV Non Smart, potrivit mai degrabă pentru cei ce pun preț pe diagonală și pe rezoluție. Are o diagonală de 100 cm, ceea ce înseamnă că ar fi potrivit pentru living sau pentru un birou. Distanța minimă recomandată dintre privirea utilizatorului și TV ar trebui să fie de minim 3 m, cel puțin asta recomandă specialiștii. Cum se calculează? Simplu. Distanța = diagonală TV x 3.

Televizorul Star-Light are o rezoluție Full HD, de 1920 x 1080 pixeli, oferind o claritate impecabilă utilizatorului, dar și imagini detaliate și culori vii și naturale. Unghiul de vizibilitate este destul de mare, de 178/178, astfel că din orice colț ai privi, vei beneficia de aceeași claritate.

În privința conectivității, nu-ți fă griji, deși este un televizor pentru un buget nu chiar generos, acesta este dotat cu: un port USB 2.0(ne plac filmele sau pozele pe un ecran mare), 3 porturi HDMI(în cazul în care vrei să conectezi în mod simultan consola, laptopul și Blu-Ray-ul) + alte porturi pe care cu siguranță le vei utiliza mai puțin sau chiar deloc. Sonorizarea nu este foarte puternică, de doar 16 W, dar în cazul în care simți nevoia de mai mult, poți opta pentru un soundbar.

Ca majoritatea TV-urilor noi, și acesta încorporează un tuner digital, iar asta înseamnă că ai putea să te bucuri de canalele HD, chiar și cu un abonament analogic.

Nu este cel mai econom model de pe piață, consumă 70W, dar cu siguranță la prețul acesta nici nu poți avea cele mai mari pretenții.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • preț accesibil,
  • diagonală de 100 cm,
  • Full HD

Contra:

  • consumul nu este foarte mic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.