Star-Light 22DM3500 – un TV Full HD pentru bucătărie

Pentru bucătărie sau un dormitor micuț, poți alege un televizor cu o diagonală rezonabilă și un preț accesibil. Star-Light 22DM3500 este unul dintre modelele care s-ar încadra în această categorie. Poate fi găsit în oferta magazinului eMAG, la prețul de aproximativ 479 lei(verifică preț actualizat), ce îl încadrează în categoria celor mai ieftine TV-uri de pe piață.

Foarte posibil ca Star-Light să nu îți spună mai nimic, însă vorbim de un brand marca eMAG, ce a luat naștere la finele lui 2014 și conține un portofoliu de produse calitative, cu prețuri foarte accesibile. Așadar Star-Light = eMAG.

Din punct de vedere al design-ului, televizorul este un model plăcut, nu iese prea tare din tiparele clasice. Are o ramă din plastic, dar nu mă deranjează acest aspect. Cei ce vor opta pentru el o vor face datorită raportului calitate-preț atât de avantajos. Televizorul se sprijină pe un suport dreptunghiular, la care ar fi preferabil să renunțați în favoarea un suport TV de perete. Este un model ușor, cântărește în jur de 2 kg, așa că nu vei avea nevoie de ajutor pentru a-l monta. Dimensiunile sale ajung la 578 x 380 x 123 cm și are un consum de energie extrem de mic, doar 36 W. În cutie vei primi și o telecomandă clasică, cu multe butoane, ce îți permite să creezi liste de canale favorite, astfel încât să le accesezi după preferințe.

Poză cu Star-Light 22DM3500

Star-Light 22DM3500

Vezi mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Televizorul face parte din generația lansată de producător în 2016 și este un model Non Smart. Are o diagonală de 55 cm, și spre surprinderea mea rezoluția televizorului este Full HD, ceea ce îl face un competitor puternic pentru alte modele din această categorie. Modelul este disponibil și pentru alte diagonale, astfel încât să se muleze pe nevoile utilizatorului:

  • Star-Light 20DM3500 cu o diagonală de 51 cm, poate fi găsit la prețul de 439 lei.
  • Star-Light 24DM3500 cu o diagonală de 60 cm, poate fi găsit la prețul de 519 lei.
  • Star-Light 32DM3500 cu o diagonală de 80 cm, poate fi găsit la prețul de 649 lei.

Redă imagini detaliate, culorile sunt puțin cam saturate pentru gustul meu, dar sunt convinsă că poți obține rezultate destul de bune din setările de imagine. Vine cu un unghi de vizibilitate bun, de 176/176 grade, contrastul este intens și luminozitatea este bună.

Am ajuns și la sonorizare, iar aici îți pot spune că avem două ieșiri a câte 5W fiecare, suficient zic eu ținând cont de diagonala dată.

Pe spate este integrată toată partea de consectică și avem așa: Slot-ul CI+ pentru cardul ce decodează canalele digitale, o intrare PC, un port USB 2.0, o intrare component, un port HDMI(îl poți folosi și ca monitor la nevoie), minijack-ul pentru căști și SCART pentru nostalgicii cu un video rătăcit pe acasă.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design plăcut
  • preț accesibil
  • Full HD
  • ușor de montat

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-review.ro

Design - 8.3
Imagine - 8.1
Conectivitate - 8.6

8.3

O alegere inspirată

Star-Light 22DM3500 este un televizor cu o diagonală potrivită pentru bucătărie, pentru un atelier sau pentru camera copilului. Are rezoluție Full HD și un preț foarte avantajos.

Vezi în magazin
User Rating: 2.24 ( 2 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.