Star-Light 19DM1000 – un televizor pentru o cameră mică

Star-Light 19DM1000 este un televizor cu o diagonală mică, ce poate fi achiziționat pentru un dormitor sau pentru bucătărie sau de ce nu, poate reprezenta un cadou interesant pentru părinți. Are un preț de aproximativ 599 lei(verifică preț actualizat), însă zilele trecute l-am văzut la reducere, astfel că ai mari șanse să îl prinzi la un preț chiar mai bun.

Din punct de vedere al designului, vorbim de un model cu un aspect drăguț, ușor de transportat și cu un preț avantajos. Are dimensiunile de 500 x 112 x 346 mm, ceea ce înseamnă că nu îți va ocupa prea mult spațiu și că îl vei putea muta cu ușurință. Suportul este destul de finuț, mai exact se sprijină pe două picioare, ce pot fi îndepărtate cu ușurință în cazul în care îți dorești să montezi televizorul pe un suport TV de perete.

Poze cu Star-Light 19DM1000

Star-Light 19DM1000

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Televizorul nu este un model Smart, dar având în vedere prețul, nici nu mă așteptam la asta, dar este un model din 2015, cu o diagonală de 47 cm. Are o rezoluție HD, de 1366 x 768 pixeli și asigură utilizatorului imagini destul de bune, cu un contrast bun. Unghiul de vizibilitate este de 176/176 grade, iar timpul de răspuns ajunge la 5ms.

Pe partea de sonorizare, televizorul are 2 ieșiri a câte 3 W, dar având în vedere dimensiunea sa, consider că este suficient.

Deși vorbim de un model destul de ieftin, acesta încorporează un tuner digital DVB-T/C, iar acest aspect reprezintă un avantaj pentru cei ce își doresc să urmărească posturile în format HD, fără a fi nevoiți să opteze pentru un abonament digital.

La capitolul conectivitate, televizorul vine echipat cu o gamă destul de bogată: 1 port HDMI, un port USB 2.0, o intrare SCART, o intrare component, o intrare PC(ceea ce înseamnă că îl poți utiliza și ca monitor la nevoie).

Păreri pro şi contra

Pro:

  • preț accesibil,
  • poate fi folosit și ca monitor,
  • HDMI

Contra:

  • rezoluția nu este Full HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.4
Imagine - 8
Conectivitate - 7.8

8.1

O alegere inspirată

Star-Light 19DM1000 este un televizor cu o diagonală de numai 47 cm, pe care îl poți folosi ca atare sau pe post de monitor, pentru a lucra mai eficient.

Vezi detalii
User Rating: 3.23 ( 2 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.