Xperia XZ Premium – noul flagship Sony ce filmează slow motion la 960 fps

sony-xperia-xz-premium

Ecran 4K, cameră Motion Eye cu captură 960 fps în slow motion,procesor Snapdragon 835 și tehnologie LTE Gigabit, cu viteze de descărcare de până la 1 Gbps. Cu atuurile acestea își propune Sony Xperia XZ Premium să îngenuncheze concurența în 2017.

În ceea ce privește designul, flagshipul celor de la Sony păstrează o parte din detaliile modelului anterior Xperia XZ, însă de această dată vine cu sticlă și pe spate. Are margini curbate, iar ecranul de 5,5 inch este protejat cu Gorilla Glass 5. Display-ul Triluminous este 4K, de 3840 x 2160 pixeli și vine cu suport HDR.

La interior este animat de un procesor Octa-Core Qualcomm Snapdragon 835, cu 4 GB de RAM și are o capacitate de stocare de 64 GB, cu posibilitatea unui upgrade printr-un card MicroSD de 256 GB. Bateria este de 3230 mAh, cu suport Quick Charge 3.0. Se încarcă prin portul USB Type C.

Xperia XZ Premium vine cu o cameră principală de 19 MP, ce încorporează tehnologia Motion Eye, pentru realizarea de fimări slow motion la 960 fps. Ce înseamnă asta? Viteza subiectului filmat poate fi încetinită de 4 ori mai mult față de camera lui iPhone 7 sau Samsung Galaxy S7 Edge. O caracteristică interesantă a camerei principale este funcția Predictive Capture, ce surprinde imagini înainte și după fotografiere. Ideea este ca în cazul în care utilizatorul realizează o fotografie neclară, să poată avea posibilitatea să recupereze o fotografie calitativă de fiecare dată. Camera frontală este de 13 MP, cu o deschidere focală f 2.0.

Pentru cei ce consideră că Xperia XZ Premium ar fi o variantă de dimensiuni prea mari, nici o problemă, Sony vine și cu fratele mai mic al acestuia, Xperia XZs, ce are o configurație similară. Display-ul Full HD, este de 5,2 inch și este animat de un procesor Snapdragon 820. Și acesta primește aceleași camere foto, iar bateria este de 2900 mAh, tot cu suport Quick Charge 3.0.

Cele două device-uri urmează să intre pe piață la sfrșitul primăverii, însă deocamdată nu au fost anunțate prețurile lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.