Sony Bravia 32RD430 – redescoperă fiecare detaliu

Noua gamă de televizoare Sony Bravia, ne prezintă anul acesta modele mult mai elegante, cu un design mult mai spectaculos, ce asigură o experiență unică de vizionare. Unul dintre modelele accesibile din gama 2016, este Sony Bravia 32RD430. Poate fi găsit la un preț de aproximativ 1399 lei(verifică preț actualizat), un preț extrem de rezonabil, având în vedere că vorbim de un model lansat de curând.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco și Altex.

Cu un design Ultra-Slim, televizorul este proiectat pentru a se potrivi perfect în camera ta. Panoul este incredibil de subțire, ceea ce înseamnă că televziorul poate fi așezat chiar și pe o comodă îngustă, astfel încât să nu ocupe prea mult spațiu sau de ce nu, îl poți monta pe un suport de perete, eventual unul mobil, care să îți permită să îl înclini atât cât îți dorești. Standul din dotare este unul minimalist, cu dublă funcție, cea de a susține greutatea televizorului și cea de a ține firele ascunse. Mai exact, le vei putea prinde de partea din spate a standului, astfel încât totul să pară extrem de ordonat. Dimensiunile modelului Bravia sunt de 735 x 481 x 174 mm și cântărește 5,2 kg, ceea ce înseamnă că este atât de ușor încât te vei descurca singur să îl muți la nevoie. Consumă numai 35 W, cam o trime din cât consumă un bec standard de 100 W, prin urmare nici nu îți încarcă factura de electricitate prea mult.

Poze cu televizorul Sony Bravia 32RD430

Sony Bravia 32RD430

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Televizorul Sony are o diagonală de 80 cm, ceea ce înseamnă că este un TV potrivit fie pentru dormitor, fie pentru un living de dimensiuni mai micuțe. Distanța dintre privirea utilizatorului și televizor, ar trebui să fie de cel puțin 3 ori cât diagonala televizorului, astfel încât să nu-ți fie afectată privirea. Claritatea imaginilor este susținută de o serie de caracteristici, precum: X-Reality PRO(convertește pixelii pentru mai multă claritate, pentru mai multe detalii și reduce zgomotul de imagine), Advanced Contrast(pentru un contrast puternic), 24p True Cinema, etc. Unghiul de vizibilitate este de 178 grade, ceea ce înseamnă că din orice unghi ai privi, imaginea rămâne la fel de clară.

Sonorizarea este susținută de sistemul audio Nicam A2 Stereo, ce încorporează două ieșiri a câte 5 W fiecare. Vorbim de un sunet clar, detaliat, însă nu unul foarte puternic, dar acest aspect poate fi soluționat cu ușurință printr-un soundbar.

Tunerul digital încorporat, te va ajuta să te bucuri de canalele HD, chiar dacă ai optat pentru serviciile analogice de la furnizorul de televiziune.

În ceea ce privește conectivitatea, televizorul vine echipat cu o gamă suficient de variată, încât să acopere chiar și păreri ceva mai pretențioase: ieșire audio digitală, minijack căști, 2 intrări USB 2.0(redă muzica, clipurile video, fotografiile preferate sau filmele), 2 porturi HDMI(pentru a conecta consola și Blu-Ray-ul în mod simultan și funcție de monitor(în cazul în care ai de ținut o prezentare).

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design Ultra-slim,
  • unghi de vizibilitate bun
  • consum mic

Contra:

  • nu este Full HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.2
Display - 8.2
Conectivitate - 8.8

8.7

O alegere inspirată

Sony Bravia 32RD430 este un televizor ce face parte din gama lansată în 2016 de producător, ceea ce înseamnă că vine echipat cu cele mai noi tehnologii.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.