Sony 75X8505C – televizorul UHD uriaș

Dacă îți dorești un televizor de mari dimensiuni care să îți ofere imagini de cea mai bună calitate în orice moment, Sony 75X8505C este o alegere foarte bună. Acesta are o diagonală foarte generoasă și funcții smart performante care să distreze întreaga familie. Poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 22999 lei(verifică preț actualizat), un preț mare pe măsura dimensiunilor și dotărilor.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinului Altex.

Televizorul are un design foarte impunător, la acest lucru contribuind atât dimensiunile ecranului, cât și liniile ascuțite și sistemul de iluminare. Japonezii demonstrează încă o dată că sunt experți în realizarea unor televizoare care arată foarte bine. Rama subțire lasă impresia că ecranul este și mai mare, iar finisajele premium și sistemul de iluminare creează o atmosferă plăcută de vizionare, în timp ce suportul metalic oferă o stabilitate foarte bună. Televizorul măsoară 1675 x 970 x 79 mm și va atrage cu siguranță toată atenția în camera în care se află, aspectul fiind foarte elegant și modern.

Poze cu televizorul Smart UHD

Sony 75X8505C

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală de 189 cm, fiind unul dintre cele mai mari de pe piață. Pe un ecran atât de mare imaginile 4K arată impecabil. Rezoluția de 3840 x 2160 pixeli este de 4 ori mai mare decât cea Full HD, lucru clar vizibil încă de la prima vedere. Imaginile sunt procesate folosind 4K X-Reality PRO, astfel încât claritatea să fie îmbinată cu o gamă largă de culori și nuanțe autentice. Ecranul redă culorile folosind tehnologia Trilluminos, iar contrastul este reglat prin Micro Dimming și are un nivel ridicat, tonurile de alb și de negru fiind foarte intense. Tehnologia Motionflow XR de 800 Hz curăță blur-ul din imagini și le face mai clare, scoțând în evidență detalii. Unghiurile de vizibilitate de 178 grade sunt destul de generoase pentru a permite o libertate mare de mișcare și privirea din orice unghi la același nivel de calitate.

La nivelul funcțiilor smart producătorul a ales să doteze televizorul cu sistemul de operare Android 5.0, interfața fiind foarte intuitivă și rapidă. În magazinul Google Play vei găsi toate aplicațiile și jocurile preferate, având  în același timp și posibilitatea de a sincroniza conținutul cu cel de pe celelalte dispozitive smart, precum smartphone-ul sau tableta. Transferul se face rapid, pe baza unor tehnologii wireless precum MHL sau NFC.

Sistemul audio are o putere de 20 W, iar sunetul este procesat folosind tehnologia Dolby Digital Plus/Pulse. Sistemul audio are un efect surround amplu, care va face sunetul să acapareze toată camera.

La nivelul conectivității vei găsi 4 port-uri HDMI, 3 port-uri USB 2.0, 1 port de rețea și câte o intrare Scart, video composite și component. Vei putea astfel să conectezi console de joc, playere DVD, PC-uri etc. Conexiunea la internet se poate stabili prin cablu sau wireless.

Dacă îți dorești un televizor mare, cu dotări actuale și design atractiv și ai un buget mare la dispoziție, alegerea este una foarte bună.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • ecran UHD uriaș
  • funcții smart cu Android 5.0
  • conectivitate bună

Contra:

  • prețul foarte piperat
  • sonorizarea putea fi mai puternică

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.2
Display - 9.2
Conectivitate - 9.4

9.3

O alegere 4K

Sony 75X8505C este un televizor UHD ce beneficiază de imagini extrem de clare și de vii, reușind să transforme experiența de vizionare în una de cinematograf.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.