Sony 75W855C – televizorul complet de mari dimensiuni

Sony 75W855C este aproape de a fi televizorul ideal pentru cei mai mulți dintre utilizatori. Acesta este dotat cu un ecran uriaș, imagini de calitate superioară și funcții smart performante, așa că se va împrieteni rapid cu toți membrii familiei. Are un preț de aproximativ 13999 lei(verifică preț actualizat), un preț pe măsura dotărilor sale.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinului Altex.

Televizorul are un design impresionant, care îmbină dimensiunile foarte generoase ale ecranului cu un profil extrem de subțire. Modelul seamănă astfel mult cu un tablou contemporan, având în același timp o ramă îngustă. Vei avea impresia că te afli în fața unui tablou interactiv uriaș, în care imaginile prind viață. Televizorul este negru și are rama alcătuită din aluminiu, finisajele premium incluzând de asemenea un sistem de iluminare cu albastru ce se găsește în partea de jos a ecranului. Modelul măsoară 1677 x 969 x 79 mm, ocupând un spațiu destul de mare.

Poze cu televizorul Smart

Sony 75W855C

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are diagonala de 189 cm, măsurând aproape 2m și redând imagini la scară largă. Rezoluția de 1920 x 1080 pixeli este exploatată perfect, imaginile fiind extrem de clare și căpătând dimensiuni realiste. Ecranul atinge niște rezultate impresionante, ducând lucrurile la alt nivel încât imaginile nu mai par chiar atât de departe de cele UHD. Acest lucru se datorează în mare parte tehnologiei X-Reality PRO care îmbunătățește claritatea reducând zgomotul (blur-ul) din toate imaginile, indiferent de sursă. Imaginile sunt caracterizate astfel de un nivel foarte ridicat de detalii. Acest lucru rămâne valabil chiar și în cazul cadrelor în mișcare, tehnologia MotionFlow XR de 800 Hz analizând imaginile și creând și adaugând cadre suplimentare între cele originale, astfel încât mișcarea să curgă lin și să dispară blur-ul.

În ceea ce privește culorile și contrastul, acestea sunt foarte atractive, având și ele o contribuție ridicată la creșterea realismului. Este de apreciat faptul că nivelul de calitate se păstrează și în cazul imaginilor 3D, acestea surprinzând detalii fine. Imaginile 3D beneficiază de o adâncime naturală a câmpului, iar efectele sunt foarte spectaculoase. Te vei putea bucura de filmele, jocurile și meciurile preferate în 3D, având la dispoziție și funcția de conversie din 2D în 3D.

La nivelul funcțiilor smart, televizorul îți oferă posibilitatea de a te conecta la rețelele de socializare, naviga în browser, viziona filme online sau juca jocurile preferate de pe tabletă sau smartphone direct pe ecranul uriaș. Magazinul Google Play are mii de aplicații care așteaptă să fie descărcate. Interfața Android este foarte rapidă, așa că timpii de așteptare la navigarea în meniuri sau rularea conținutului sunt foarte scurți. Televizorul beneficiază de tehnologiile avansate pentru transferul wireless de fișiere NFC și MHL, iar sincronizarea conținutului se va face instant.

Pentru conectarea dispozitivelor externe vei găsi 4 port-uri HDMI, 3 port-uri USB și intrări Scart, video composite și component. Este de remarcat viteza foarte bună de răspuns pentru gaming, așa că modelul este ideal pentru conectarea la PC, laptop sau consolă pentru sesiuni de joc cu prietenii.

Modelul este un televizor potrivit pentru cei care vor să beneficieze acasă de un ecran de mari dimensiuni ce poate deveni un adevărat centru interactiv de distracție. Investiția este pe măsură, dar își merită toți banii.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • ecran UHD de mari dimensiuni
  • imagini de calitate superioară în 2D și 3D
  • funcții smart cu Android
  • sunet procesat în detaliu

Contra:

  • prețul destul de piperat

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.5
Display - 9.5
Conectivitate - 9.1

9.4

Cu o diagonală imensă

Sony 75W855C este un televizor cu funcții Smart, potrivit pentru cei ce își doresc un ecran cu o diagonală extrem de generoasă.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.