Sony 65X9305C – televizorul Full HD 3D ultra slim

Cei de la Sony lansează în 2015 modele Ultra HD extrem de atractive, așa cum este și cazul televizorului Sony 65X9305C, mizând pe un pachet complet de funcții de divertisment redate pe un ecran generos. Are un preț de aproximativ 20999 lei(verifică preț actualizat), un preț foarte ridicat, ce exprimă calitatea incontestabilă a televizorului, dar cu puțin noroc cu siguranță îl poți găsi la un preț accesibil. Modelul redă imagini de calitate pe un ecran generos, de 164 cm. Practic îți poți transforma o cameră într-o sală de cinema.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Altex și Evomag.

Designul televizorului este unul ultra slim, acesta fiind ideal pentru montarea pe perete. Întrucât modelul arată la propriu ca un tablou, acesta se încadrează foarte bine pe peretele din camera de zi. Detaliile din aluminiu și rama subțire scot în evidență dimensiunile ecranului, aspectul general fiind foarte elegant, iar televizorul având un rol decorativ ridicat atunci când este așezat în mod clasic, pe suport. În ceea ce privește designul vei observa că acest TV se diferențiază de celelalte modele de pe piață prin faptul că încorporează un sistem audio extrem de puternic, iar ramele laterale încorporează difuzoarele într-un mod estetic foarte plăcut, desăvârșind experiența cinematografică oferită oricărui tip de utilizator. Televizorul are dimensiunile de 1706 x 871 x 90 mm. Dacă te gândești la un televizor perfect, cu o imagine impecabilă și un sunet bogat și puternic, ei bine acest model de la Sony ar putea fi varianta potrivită

Poze cu televizorul Smart UHD

Sony 65X9305C

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are diagonala de 164 cm, redând imaginile la o scară largă și evidențiind detalii dintre cele mai mici. Imaginile au rezoluția de 3840 x 2160 pixeli , fiind procesate prin tehnologia 4K, pentru a-ți oferi o experiență cât mai realistă, indiferent de ceea ce vizionezi. Fiecare sursă este analizată în mod inteligent pentru a fi convertită la rezoluția 4K optimă, iar aici mă refer la emisiunile TV, Blu-ray Disc și DVD-uri. Imaginile sunt cât se poate de naturale, culorile sunt vibrante, iar contrastul este uimitor. Tehnologia 4 K X-Reality PRO procesează suplimentar imaginile pentru a pune în evidență fiecare pixel și reușește să curețe zgomotul din orice tip de conținut (analog, digital, de pe USB, de pe camera foto, de la playerul Blu-ray etc).

În plus, tehnologia Motionflow XR 1200 Hz asigură o redare fluidă a cadrelor în mișcare, acestea fiind descompuse și completate astfel încât blur-ul să fie eliminat. Contrastul este îmbunătățit folosind Advanced Contrast Enhancer (ACE). Vei avea la dispoziție mai multe moduri de vizionare care vor regla automat setările pentru o experiență optimă, iar printre acestea se numără modul Fotbal, Film sau Game.

Televizorul este dotat și cu funcții 3D, așa că îți va oferi o experiență complexă de vizionare. Funcțiile 3D au la bază o adâncime naturală a câmpului, care permite redarea realistă, în timp ce imaginile își păstrează contrastul și claritatea, așa că efectele sunt spectaculoase.

La nivelul funcțiilor smart este de remarcat prezența interfeței Android care aduce conținutul preferat de pe tabletă sau smartphone pe ecranul generos al televizorului. Vei putea distribui instant conținut de pe orice dispozitiv cu Android sau iOS, precum și de pe laptop sau PC. În magazinul Google Play vei găsi o serie largă de aplicații și jocuri, iar filmele și serialele online vor fi mai aproape ca oricând. Modelul este dotat și cu Bluetooth, așa că va fi cu atât mai ușor să transmiți fișiere fără a mai fi nevoie de un cablu de date. Conexiunea la internet o vei putea stabili prin cablu sau wireless.

Sistemul audio este bine pus la punct , mai bine zis televizorul este dotat cu 4 difuzoare a câte 12,5 W + 2 difuzoare a câte 20 W și are o putere de 20 W, asigurându-ți probabil suficientă putere încât să poți susține chiar și o petrecere. Sunetul este procesat cu ajutorul tehnologiilor S-Force Front Surround, fiind suficient de performant pentru a se adapta diferitelor tipuri de conținut.

În ceea ce privește conectivitatea, vei găsi 4 port-uri HDMI, 3 port-uri USB și intrări Scart, video composite și component, astfel că vei putea să conectezi orice dispozitiv extern.

Pro:

  • ecran Ultra HD generos
  • funcții smart și 3D performante
  • Sunet de 100 W,
  • design impecabil

Contra:

  • prețul este destul de piperat

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.1
Display - 9.3
Conectivitate - 9.2

9.2

O alegere puternică

Sony 65X9305C este un Smart TV 3D UHD, cu o diagonală de 164 cm și un sistem audio de 100 W, ce îți asigură un sunet extrem de puternic.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.