Sony 65X9005C – televizorul uriaș cu design de top

Sony 65X9005C este unul dintre televizoarele de vârf lansate de Sony în ultima perioadă, acesta beneficiind de tehnologii atractive și cele mai noi idei în materie de design. Televizorul atrage cu siguranță toate privirile. Are un preț de aproximativ 18699 lei(verifică preț actualizat), fiind un televizor de top, care se remarcă în primul rând prin recordul stabilit la nivelul designului. Acesta arată incredibil și reușește să încorporeze tehnologii de top într-o carcasă cu o grosime de doar 4 cm. Prețul este unul pe măsură și restrânge destul de mult categoria de clienți care ar putea cumpăra modelul.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Altex și Evomag.

De altfel, televizorul a câștigat premiul EISA pentru cel mai bun design pe 2015-2016. Designul este cu adevărat spectaculos, distingându-se cu ușurință în fața celorlalte. În primul rând, designul este cel mai subțire pentru un model UHD, grosimea fiind de doar 40 mm. Cu alte cuvinte, vei avea impresia că te afli în fața unui dispozitiv din altă lume. Dimensiunile totale sunt de 1451 x 835 x 39 mm, raportul între diagonala ecranului și grosime fiind incredibil de mic. Televizorul arată mai degrabă precum unul OLED, aspectul său fiind pe bună dreptate cel mai atractiv din ultima perioadă. Rama este extrem de subțire, iar suportul este mobil, picioarele putând fi apropiate sau depărtate pentru a se adapta unei suprafațe mai înguste sau mai largi.

Poze cu televizorul Smart Ultra HD

Sony 65X9005C

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală de 164 cm și o rezoluție UHD de 3840 x 2160 pixeli. Imaginile au o claritate impresionantă și par foarte reale, la acest lucru contribuind o serie întreagă de tehnologii. Printre acestea se numără tehnologia 4K X-Reality PRO și procesorul X1 dedicate stabilirii unui echilibru general optim, tehnologiile Local Dimming și Advanced Contrast Enhancer care asigură un contrast ridicat, numeroase tehnologii pentru reglarea detaliată a culorilor. Pentru redarea imaginilor în mișcare este folosită tehnologia Motionflow XR de 800 de Hz, aceasta oferind un nivel ridicat de detaliu.

Imaginile 3D păstrează valori atractive pentru culori și contrast, fiind însă mai slabe decât în cazul altor modele ale japonezilor.

Funcțiile smart aduc o interfață Android care se mișcă foarte bine, oferind acces rapid la conținut și mai ales o varietate de aplicații. În magazinul Google Play vei găsi toate aplicațiile și jocurile preferate de pe tabletă sau smartphone. Browserul Google Chrome oferă o navigare intuitivă și cursivă, iar în același timp vei putea verifica toate conturile Cloud sau de pe rețelele de socializare.

Sistemul audio are o putere de 30 W și redă un sunet procesat în detaliu folosind suita Dolby Digital, volumul fiind destul de bun.

Televizorul vine însoțit de două telecomenzi, dintre care una este prevăzută cu touchpad pentru un control precis asupra funcțiilor smart.

La nivelul conectivității modelul beneficiază de 4 port-uri HDMI, 3 port-uri USB 2.0 și câte o intrare Scart, video composite, component și de rețea.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • cel mai subțire design disponibil pe piață
  • ecran UHD generos
  • funcții smart și 3D
  • conectivitate bună

Contra:

  • sistemul audio putea fi ceva mai performant

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.6
Display - 9.8
Conectivitate - 9.7

9.7

O alegere UHD

Sony 65X9005C este un televizor Smart, cu o diagonală imensă, de 164 cm, cu rezoluție Ultra HD și un design extrem de elegant.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.