Sony 65W955 – televizorul Smart Full HD uriaș

Dacă ești în căutarea unui televizor Full HD cu ecran de mari dimensiuni, cu funcții Smart și 3D și un nume de brand, atunci modelul Sony 65W955 ar putea fi pe gustul tău. Televizorul poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 11500 lei (verifică preț actualizat). Depășește un buget mediu, dar prețul este pe măsura dotărilor sale, oferind performanță la fiecare nivel modelul reușește să ofere funcții care să distreze întreaga familie.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinului Altex.

Designul este unul modern și atractiv, remarcându-se prin calitatea materialelor folosite. Astfel, televizorul este alcătuit dintr-o combinație reușită de plastic și metal, respectiv negru și argintiu. Rama care încadrează ecranul este una foarte subțire, vizibilitatea fiind ridicată. Televizorul are dimensiunile de 1461 x 877 x 101 mm, fiind de apreciat faptul că este destul de subțire în raport cu dimensiunile sale.

Poze cu televizorul Smart 3D Sony 65W955

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Diagonala ecranului este de 164 cm, iar rezoluția Full HD este de 1920 x 1080 pixeli. Imaginile redate au o calitate ireproșabilă. La baza acestora se află trei tehnologii performante, respectiv tehnologia X-tended Dynamic Rang care asigură de două ori mai multă luminozitate decât modelele anterioare, afișajul Triluminos care oferă culori vii și bogate și tehnologia X-reality PRO care scoate la iveală detalii uluitoare. În plus, ecranul oferă o serie întreagă de moduri de vizualizare care ajustează automat setările în funcție de tipul de conținut vizionat. Astfel, sunt disponibile moduri precum Game, Live Football sau Impulse. Nu în ultimul rând, ecranul beneficiază de o serie de funcții de îmbunătățire a contrastului, reducere a zgomotului (efectului de granulație) sau de detectare a chipurilor, la fel ca în cazul aparatelor foto.

Tehnologia 3D  oferă o experiență realistă de vizionare și o întreagă serie de filtre și opțiuni 3D. Televizorul vine însoțit de două perechi de ochelari 3D.

Sistemul audio este de tip Down Firing și Stereo. Sistemul are o putere de 30W. La baza sunetului se află tehnologia Dolby Digital Plus/Pulse. Datorită funcției Clear Audio+ sunetul este clar și poate fi reglat fin, astfel încât să completeze mereu optim experiența de vizionare. Prin activarea modurilor de vizualizare sunetul este și el ajustat în funcție de conținutul redat, accentuând de exemplu dialogurile față de sunetele de fundal în cazul filmelor. Televizorul are un player media integrat și poate reda fișiere audio direct de pe un stick USB.

La nivelul funcțiilor Smart televizorul permite navigarea pe internet, rularea de aplicații, postarea pe rețelele de socializare etc. Interfața este una fluidă, iar accesul la conținutul în diferite formate se face extrem de rapid.

Sony 65W955 poate fi controlat ușor și comod prin intermediul unei telecomenzi prevăzute cu touchpad. De asemenea, televizorul mai poate fi controlat și prin intermediul dispozitivelor precum smartphone-ul sau tableta atunci când este conectat la acestea.

La nivelul conectivității modelul beneficiază de 4 port-uri HDMI, 3 port-uri USB 2.0 și câte o intrare Scart, video composite, de component și de rețea. Televizorul se poate conecta la internet prin Wi-Fi sau cablu. Televizorul mai beneficiază de un tuner digital DVB-T/T2, DVB-S/S, DVB-C care permite redarea programelor digitale fără a mai nevoie de un receiver extern.

Păreri pro şi contra

Pro

  • elegant,
  • Full HD,
  • diagonală de 139 cm,
  • Smart Tv 3D,

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

 

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Sony 65W955 este un Smart TV cu o diagonală gigant, de 164 cm, ce transformă livingul oricărei locuințe într-o adevărată sală de cinema.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.