Sony 65W859C – televizorul Full HD foarte bine echilibrat

Televizoarele Sony s-au detașat întotdeauna prin designul lor specific, iar seria W din 2015 continuă linia de eleganță minimalistă. Modelul Sony 65W859C este însă nu doar foarte elegant, dar și foarte performant, acoperind toate cerințele unui pasionat de gadget-uri. Televizorul se remarcă printr-un echilibru foarte bun la nivelul dotărilor, oferind o experiență de vizionare ideală, acesta găsindu-se la un preț de 8999 lei(verifică preț actualizat). Este un televizor potrivit pentru cei care doresc un pachet TV complet, cu ecran mare, imagini de calitate și funcții smart performante.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Altex și Evomag.

În cazul dispozitivelor smart, profilul subțire a reprezentat întotdeauna un aspect esențial și iată că televizoarele țin foarte bine pasul. Are astfel dimensiunile de 1455 x 843 x 78 mm, raportul dintre grosime și diagonala ecranului fiind unul destul de impresionant. Televizorul are de asemenea o ramă foarte subțire din aluminiu, ceea ce adaugă o notă foarte elegantă. Rama este neagră și are un aspect premium, pus în evidență foarte bine de sistemul de iluminare cu albastru de la baza ecranului.

Poze cu televizorul Smart

Sony 65W859C

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are diagonala de 164 de cm și reușește să scoată un maximum de calitate din rezoluția Full HD. Pentru aceasta, tehnologia de procesare X-Reality PRO analizează părți individuale ale fiecărei scene, pe care le compară apoi cu o bază de date de imagini, astfel încât claritatea să atingă cote ridicate. Tehnologia reduce astfel zgomotul din orice tip de imagine, de la cele analogice sau digitale și până la cele de pe DVD, fotografii etc. În același timp, tehnologia Motionflow XR de 1000 Hz decompune cadrele în mișcare și creează unele noi pentru a umple spațiile goale dintre ele, astfel încât mișcarea să curgă lin, fără blur. În ceea ce privește partea cromatică, aici culorile sunt foarte bogate și intense pentru un model Full HD, iar contrastul este îmbunătățit prin Advanced Contrast Enhancer (ACE).

Televizorul redă și imagini 3D, așa că experiența de vizionare capătă o nouă dimensiune. Vei putea urmări filmele, emisiunile și sporturile preferate în 3D, putând face ușor conversia din 2D în 3D. Efectele sunt foarte atractive, acest lucru fiind susținut de o adâncime mai mare care se datorează contrastului ridicat.

Sistemul audio are o putere de 10 W, dar compensează printr-o claritate foarte bună a sunetului și un efect surround eficient.

Pe partea smart lucrurile stau la fel de bine, televizorul oferind acces rapid la internet, un meniu intuitiv și multiple posibilități de divertisment cu ajutorul diverselor aplicații. Sony a ales să doteze modelele cu interfață Android, așa că navigarea este familiară celei de pe smartphone sau tabletă. Modelul beneficiază de tehnologiile MHL și NFC pentru transferul wireless de date, așa că vei putea sincroniza ușor conținutul cu cel de pe celelalte dispozitive smart. Vei putea de asemenea să înregistrezi emisiunile preferate pe un stick USB sau HDD.

La nivelul port-urilor vei găsi 4 port-uri HDMI, 3 port-uri USB, 1 port de rețea și intrări Scart, video composite și component, în timp ce conexiunea la internet se poate stabili prin wireless sau cablu.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • ecran Full HD foarte mare
  • imagini de calitate superioară
  • funcții smart fluide și tehnologii de transfer rapide
  • port-uri suficiente

Contra:

  • prețul destul de piperat

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.4
Display - 9.7
Conectivitate - 9.4

9.5

Cu o diagonală generoasă

Sony 65W859C este un Smart TV, cu o diagonală foarte mare, de 164 cm, dotat cu tehnologia 3D, ce îți asigură propriul cinematograf în living.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.