Sony 65S8505C – televizorul UHD curbat cu Android 5.0

Televizorul Sony 65S8505C beneficiază de actualizări mai recente decât cele mai multe smartphone-uri și tablete, fiind un dispozitiv foarte performant care îți va face timpul petrecut acasă mai interactiv, mai  plăcut și mai distractiv. Experiența de vizionare este cu totul specială, atât datorită ecranului curbat, cât și dimensiunilor generoase ale acestuia și culorilor pline de viață. Poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 15999 lei(verifică preț actualizat). Acesta este un televizor deosebit, care va schimba living-ul într-un mini-cinematograf. Televizorul are o calitate premium, prețul fiind și el pe măsură.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco și Altex.

Designul urmează liniile curburii ecranului, acestea fiind fine și delicate și oferind un aspect foarte elegant. Designul transformă televizorul într-un adevărat obiect decorativ. Rama este foarte subțire și lasă toată atenția asupra imaginilor, iar alături de construcția ultra slim evidențiază suplimentar aspectul elegant. Televizorul are dimensiunile de 1452 x 845 x 108 mm.

Poze cu televizorul Smart UHD

Sony 65S8505C

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală de 164 cm, mai mare decât media generală. Dimensiunile sunt mai mult decât ideale pentru redarea imaginilor UHD, acestea fiind reproduse la scară largă. Curbura ecranului crește foarte mult vizibilitatea și îți atrage atenția asupra detaliilor importante, oferind în același timp impresia că imaginile sunt mai aproape de tine.

Rezoluția de 3840 x 2160 pixeli este de 4 ori mai mare decât cea Full HD, iar claritatea este chiar îmbunătățită suplimentar folosind procesorul 4K X1. Acesta folosește funcții precum Noise Crusher, Flat Area Detection sau Super Resolution și oferă suplimentar un control de excepție asupra redării RGB. Dacă avem în vedere și prezența tehnologiei Trilluminos, renumită pe piață pentru culorile sale, nu e de mirare că realismul are un grad atât de ridicat. Contrastul este stabilit dinamic prin Micro Dimming, iar tonurile intense de negru ajută cu atât mai mult la intensificarea efectului de adâncime oferit de curbura ecranului. Nu în ultimul rând, tehnologia Motionflow XR de 800 Hz redă fluid cadrele în mișcare, gradul de detaliu fiind foarte mare.

Imaginile 3D sunt cu atât mai spectaculoase cu cât ecranul pare să te introducă la propriu în scene datorită curburii și efectului profund de adâncime.

Funcțiile smart sunt dotate cu interfața Android 5.0, versiunea cea mai recentă pe care o găsești și pe smartphone sau tabletă. Interfața este simplu de folosit și oferă o navigare rapidă, fără timpi lungi de așteptare. În magazinul Google Play vei găsi mii de aplicații, astfel încât să nu te plictisești niciodată. Vei putea naviga în browser, posta pe rețelele de socializare, juca jocuri etc. Pentru sincronizarea conținutului cu cel de pe alte dispozitive smart sau transferul acestuia, ai la dispoziție tehnologiile avansate MHL și NFC.

Sistemul audio integrat are o putere de 20 W, iar sunetul are la bază tehnologia Dolby Digital Plus/Pulse.

La nivelul conectivității vei găsi 4 port-uri HDMI, 3 port-uri USB 2.0, 1 port de rețea și câte o intrare Scart, video composite și component, în timp ce conexiunea la internet o vei putea stabili și wireless.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • imagini UHD redate pe un ecran curbat de mari dimensiuni
  • funcții smart cu interfață Android 5.0
  • conectivitate extinsă

Contra:

  • prețul foarte mare

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.6
Display - 9.2
Conectivitate - 9.7

9.5

O alegere premium

Sony 65S8505C este un Smart TV cu rezoluție 4K, ce îți redă imagini impecabile, dar vine la pachet și cu nenumărate funcții interesante.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.