Sony 60W855 – televizorul Full HD care economisește spațiu

Sony este un producător care nu mai are nevoie de nicio prezentare, renumit pentru inovațiile aduse pe piața de electronice și calitatea superioară a produselor sale. Se pare că evoluția constantă reprezintă un punct de reper pentru designerii Sony, ultima lor propunere fiind televizoarele gândite special pentru locuințele moderne în care spațiul trebuie pus perfect în valoare și gestionat cu inspirație. Un astfel de model este și Sony 60W855, un model deosebit de compact, care nu face rabat de la calitățile tehnice. Acesta poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 6399 lei (verifică preț actualizat). Prețul este unul potrivit pentru un model de brand precum Sony care include atât funcții Smart, cât și 3D, redate pe un ecran uriaș Full HD cu diagonala de 152 de cm. În plus, designul este unul atractiv și modern, adaptat pentru locuințele pline de viață.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco și Altex.

Designul acestuia face parte din seria Wedge, contribuind la economisirea spațiului și adăugând o notă de eleganță în camera de zi. Carcasa televizorului este alcătuită din materiale de calitate superioară și este în totalitate neagră. Combinația de plastic și metal este inspirată și arată foarte bine. La nivelul designului se mai remarcă faptul că rama care încadrează ecranul este foarte subțire, acest lucru lăsând impresia că ecranul este mult mai mare și oferind în același timp o vizibilitate ridicată. Suportul constă în două seturi de picioare plasate lateral. Carcasa este în totalitate neagră, iar suportul este arginitu. Suportul este metalic și oferă o stabilitate ridicată. Dimensiunile televizorului sunt de 137.1 x 799 x 93 mm.

Poze cu televizorul Smart 3D Sony 60W855

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală impresionantă de 152 cm și o rezoluție Full HD de 1920 x 1080 pixeli. Imaginile vor părea astfel foarte realiste pe ecranul uriaș. Calitatea acestora este asigurată de o gamă largă de tehnologii. Dintre acestea amintim tehnologia X-Reality PRO care permite redarea de imagini clare și în culori vibrante, Advanced Contrast Enhancer care îmbunănățește contrastul redând tonurile cele mai întunecate de negru și tonurile cele mai strălucitoare de alb, Intelligent Noise Reduction sau MPEG Noise Reduction care elimină zgomotul (aspectul pixelat) etc. Pentru redarea imaginilor în mișcare este folosită tehnologia Motionflow XR de 400 Hz. Cadrele în mișcare din filmele de acțiune, cursele de mașini sau emisiunile sportive se vor vedea astfel fluid, scoțând în evidență detalii ascunse.

Funcțiile Smart oferă acces la internet, și aplicații și jocuri din rețeaua Sony Entertainment Network. În Opera Apps sunt disponibile mii de aplicații de streaming online (pentru urmărirea de filme, seriale sau emisiuni online), jocuri, aplicații pentru rețelele de socializare etc.

Tehnologia 3D oferă o experiență asemănătoare celei din cinematograf, cu efecte spectaculoase și o adâncime profundă care introduce utilizatorul într-o lume nouă.

Sistemul audio este de tip down firing, adică are difuzoarele situate în partea de jos a ecranului. Difuzoarele cu efect surround oferă o putere de 20W. La baza sunetului stă tehnologia Dolby Digital Plus/Pulse.

La nivelul conectivității, Sony 60W855 beneficiază de 4 port-uri HDMI, 2 port-uri USB 2.0, 1 port de rețea și câte o intrare Scart, video composite și de component. Modelul mai dispune de un tuner digital DVB-T/T2, DVB-C, DVB-S/S2.

Păreri pro şi contra

Pro

  • elegant,
  • Smart TV 3D,
  • diagonala de 152 cm,
  • Full HD

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Sony 60W855 este un Smart TV 3D, cu o diagonală gigant, de 152 cm, ce se potrivește unui living modern și totodată destul de spațios.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.