Sony 60W605 – televizorul Full HD uriaș

Dacă îți dorești un televizor cu imagini de calitate redate pe un ecran de mari dimensiuni, Sony 60W605 este o opțiune foarte interesantă. Poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 5000 lei (verifică preț actualizat).un preț destul de bun dacă avem în vedere dimensiunile generoase ale ecranului și calitatea imaginilor redate.  În plus, televizorul beneficiază de funcții smart și se poate conecta la orice dispozitiv extern, distracția fiind cu atât mai mare. În concluzie, achiziția este una inspirată, chiar și cel mai pretențios utilizator putând fi mulțumit de dotările modelului.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Altex și Evomag.

Designul acestuia este foarte atractiv, ecranul de mari dimensiuni fiind pus în valoare de o ramă foarte subțire și de un sport în formă de carte. Aspectul este unul perfect plat, eleganța atingând cele mai înalte note. Dimensiunile totale sunt de 1370 x 811 x 84 mm, televizorul umplând la propriu orice cameră cu imagini și distracție.

Poze cu televizorul

Sony 60W605

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Diagonala este de 152 de cm, acesta fiind unul dintre cele mai generoase de pe piață. Rezoluția de 1920 x 1080 pixeli asigură redarea unor imagini de calitate superioară. Este de remarcat faptul că ecranul beneficiază de un motor de procesare X-Reality PRO care analizează în detaliu fiecare imagine și o curăță de zgomot (granulație), fiecare pixel fiind pus în valoare. Asemeni camerelor foto, ecranul detectează chipurile și le redă mai clar și mai luminos.

Cadrele în mișcare sunt redate cursiv prin intermediul tehnologiei Motionflow XR de 400 Hz. Prin urmare mișcarea este descompusă, iar efectul de blur este eliminat. În același timp, sunt disponibile mai multe moduri de vizualizare care scot în evidență detaliile caracteristice fiecărui tip de conținut redat. Există astfel un mod pentru fotbal, unul pentru filme sau unul pentru gaming.

Tehnologia 3D permite rularea filmelor preferate la fel ca la cinematograf. Datorită dimensiunilor generoase ale ecranului efectele vor fi cu atât mai realiste.

Sunetul asociat imaginilor are o putere de 20W. Sistemul audio este performant, la baza acestuia aflându-se tehnologia Dolby Digital. Difuzoarele au efect surround și sunt dotate cu tehnologia Clear Phase Speaker, asigurând o claritate superioară a sunetului. Pentru redarea de muzică există un player media integrat care suportă diferite formate audio.

Funcțiile smart oferă posibilitatea conectării la internet prin cablu sau wireless. Interfața este prietenoasă și are timpi reduși de așteptare. Vei putea să navighezi în browserul Opera, să te joci în aplicații sau să vizionezi filme și seriale online.

Datorită funcției de oglindire vei putea să partajezi conținut de pe smartphone sau tabletă direct pe ecranul mare al televizorului. Fotografiile și videoclipurile cu cei dragi se vor vedea impecabil, la rezoluția înaltă a ecranului.

Port-urile sunt numeroase, oferind posibilitatea asocierii cu un număr foarte mare de dispozitive externe. Există astfel 4 port-uri HDMI, 2 port-uri USB și câte o intrare Scart, video composite și de component. Prin urmare, televizorul se poate conecta la orice player Blu-Ray sau DVD, PC, consolă de jocuri sau stick de memorie. Televizorul mai beneficiază de un tuner digital DVB-T/T2/C/S/S2. Redarea video se face în sistem PAL, SECAM și NTSC. Televizorul are o putere de 95W.

Păreri pro şi contra

Pro

  • elegant,
  • Smart TV,
  • Full HD,
  • 152 cm

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

 

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.3
Imagine - 9.4
Conectivitate - 9.2

9.3

O alegere potrivită

Sony 60W605 este un televizor Smart, cu o diagonală extrem de mare, ce se va potrivi unui living cu o suprafață generoasă.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.