Sony 55X9005C – televizorul smart 3D 4K de dimensiuni generoase

Sony 55X9005C este un televizor 4K performant, dotat cu un ecran foarte subțire care sugerează și la nivel exterior calitatea superioară. Televizorul beneficiază de toate dotările pentru a transforma vizionarea tv într-o experiență ca de cinematograf. Are un preț de aproximativ 11499 lei(verifică preț actualizatși este un televizor premium, care se prezintă exemplar pe toate nivelurile. Televizorul smart 4K este potrivit pentru cei care își doresc să beneficieze de cele mai înalte standarde de calitate și au un buget substanțial disponibil.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinului Altex.

Designul este cu siguranță unul din punctele forte ale televizorului, acesta remarcându-se prin construcția impresionant de subțire și finisajele premium. Ecranul are grosimea unui smartphone, măsurând  doar 4.9 mm. Rama este de asemenea foarte subțire, accentuând și mai mult aspectul ultra slim și dimensiunile ecranului. Spre deosebire de alte modele pentru care suportul determină suprafața pe care televizorul poate fi poziționat, în cazul de față suportul poate fi reglat în funcție de lățimea suprafeței. Picioarele laterale pot fi reglate pentru a fi mai apropiate sau mai depărtate, astfel încât echilibrul să fie optim indiferent de dimensiunile mesei pe care este plasat televizorul. În același timp, datorită profilului ultra slim dus la extremă, televizorul este ideal pentru poziționarea pe perete.

Poze cu televizorul Smart UHD

Sony 55X9005C

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are diagonala de 139 cm și este de tip Trilluminos. Afișajul Trilluminos oferă o gamă foarte largă de culori și nuanțe bogate, permițând în același timp controlul foarte detaliat asupra redării acestora. Imaginile sunt redate la rezoluția de 3840 x 2160 pixeli, având o claritate superioară și un nivel de detaliu care te face să crezi că te afli în fața unor cadre reale. La acest lucru contribuie și procesorul 4K X1, care folosește cei mai noi algoritmi pentru menținerea unor texturi naturale și reducerea zgomotului din orice fișiere, chiar și cele externe.

Printre algoritmii folosiți se numără Noise Crusher, Flat Area Detection și Super Resolution. Randamentul general este unul dintre cele mai bune de pe piață în momentul actual. Unghiurile de vizibilitate extinse fac posibilă vizionarea din orice poziție, lucru ce se dovedește util atât pentru libertatea ta de mișcare atunci când te afli în cameră (poți privi ecranul din șezut, stând culcat, din picioare, etc, fără ca imaginea să își piardă din calitate), cât și pentru serile în care ai prieteni în vizită și e necesar ca fiecare loc din cameră să aibă o vizibilitate bună.

Imaginile 3D aduc scenele din filme mai aproape de tine, acestea părând mai realiste și lăsându-ți impresia că iei și tu parte la acțiune. Adâncimea este foarte bună, iar contrastul își păstrează un nivel ridicat.

La nivel smart, televizorul  este dotat cu sistemul de operare Android, așa că ai acces la magazinul Google Play pentru aplicații și jocuri, iar meniurile îți vor părea familiare. Conținutul online rulează foarte fluid și are timpi de așteptare minimali.

Sistemul audio are o putere de 30 W și procesează sunetul folosind tehnologia Dolby Digital Plus/Pulse. Televizorul este dotat cu 4 port-uri HDMI, 3 port-uri USB, 2 intrări video composite și câte o intrare scart și de rețea, în timp ce conexiunea la internet se poate stabili și prin wireless.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • cel mai subțire ecran de pe piață
  • imagini 4K de calitate impresionantă
  • funcții smart cu interfață Android
  • conectivitate bună

Contra:

  • prețul destul de ridicat

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.1
Display - 9.2
Conectivitate - 9.4

9.2

O alegere premium

Sony 55X9005C este un Smart TV cu Android, ce oferă utilizatorului imagini 4K, pe o diagonală de 139 cm, suficient de generoasă pentru un living.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.