Sony 55X8005C – un TV 4K de 139 cm cu preț accesibil

Îți dorești un televizor care să te impresioneze din toate punctele de vedere? În cazul acesta nu ar fi rău să îți arunci privirea peste modelul Sony 55X8005C. Poate fi găsit în oferta magazinului eMAG, la un preț de aproximativ 4799 lei(verifică preț actualizat), un preț bunicel, având în vedere că vorbim de un TV cu o diagonală destul de mare, și o rezoluție Ultra HD. În cazul în care TV-ul te-a cucerit, dar diagonala este prea mare pentru nevoile tale, poți opta pentru fratele mai mic al acestuia, Sony 49X8005C(are o diagonală de 123 cm).

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Cel, Evomag și Altex.

Despre Sony, cu siguranță știi că este unul dintre brandurile internaționale de top, când vine vorba de produse electronice, electrocasnice, etc. Chiar și pe categoria de TV-uri, Sony ne propune o serie de modele interesante atât din punct de vedere al designului, cât și din punct de vedere al specificațiilor tehnice.

În ceea ce privește aspectul, televizorul este de o eleganță și un rafinament aparte. Este Ultra Slim, cu un panou îngust, și se sprijină pe un suport minimalist, astfel încât să nu atragă atenția asupra lui. Totuși, TV-ul este un model compatibil VESA, astfel că poate fi montat chiar și pe un suport TV de perete la nevoie. În cazul în care preferi să îl montezi ceva mai sus, optează pentru un suport cu înclinare. În felul acesta îți vei stabili care ar fi unghiul potrivit din care să privești la TV.

Dimensiunile sale sunt de 1245 x 770 x 246 mm și cântărește 18,4 kg. Asta înseamnă că vei avea nevoie de ajutor pentru a-l muta. Consumă 110 W pe oră, depășind cu puțin consumul unui bec clasic de 100 W. Dar dacă te gândești că îți vei putea transforma livingul într-o adevărată sală de cinema, în cazul acesta consumul nu pare deloc mare.

Poze cu Sony 55X8005C

Sony 55X8005C

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

 

Modelul Sony este un Smart TV din gama lansată de producător în 2015, ceea ce presupune că vine echipat cu cele mai noi tehnologii. Are Wi-fi integrat, pentru ca tu să te bucuri de tot felul de aplicații interesante și extrem de relaxante.

Are o diagonală de 139 cm, ceea ce îl face potrivit pentru o încăpere destul de mare. Cel puțin distanța dintre locul în care este amplasat și poziția utilizatorului ar trebui să fie de cel puțin trei ori mai mare decât diagonala, iar asta ar însemna peste 4 m. Rezoluția TV-ului este Ultra HD, de 3840 x 2160 pixeli, ceea ce înseamnă de 4 ori mai mulți pixeli față de rezoluția Full HD. Claritatea imaginii este susținută și de funcția de îmbunătățire cu precizie a detaliilor, ce reduce zgomotul și intensifică detaliile. Trebuie să știi că te vei bucura de imagini cât se poate de realiste, cu un contrast puternic, ce te vor încânta cu fiecare utilizare.

Sistemul audio Nicam A2 Stereo vine cu două ieșiri a cânte 10 W fiecare, ajungând la o putere maximă de 20 W. Mi-ar fi plăcut o sonorizare mai puternică ce-i drept, dar acest aspect poate fi soluționat cu ușurință printr-un soundbar.

În cazul în care te întrebi la ce îți folosește tunerul digital, este ine de știut că acesta îți permite să vizionezi posturile HD chiar dacă dispui doar de servicii analogice.

La capitolul conectivitate, modelul Sony încorporează o gamă generoasă de porturi, unele pe care le vei utiliza în mod constant, dar și altele mai vechi, ce nu prea mai sunt folosite în ziua de azi: 4 porturi HDMI(poți conecta simultan mai multe device-uri), 3 porturi USB 2.0, minijack căști, o intrare component, o intrare video composite, etc.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design Ultra Slim,
  • diagonală de 139 cm,
  • Ultra HD,

Contra:

  • sonorizarea nu este foarte puternică

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 9.4
Design - 9.3
Performanțe - 9.3

9.3

O alegere 4 K

Sony 55X8005C este un Smart TV cu o diagonală de 139 cm și o rezoluție 4 K, ce te va ajuta să îți creezi propria sală de cinema la tine acasă.

Vezi detalii
User Rating: 3.6 ( 3 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.