Sony 55W955 – televizorul deștept de dimensiuni mari

Sony 55W955 este modelul potrivit pentru iubitorii de tehnologie care vor să fie mereu la curent cu tendințele pe toate dispozitivele. Modelul se remarcă printr-un ecran Full HD generos, un pachet complet de funcții Smart și 3D și o conectivitate extinsă care face conținutul ușor de transferat de pe un dispozitiv pe altul. Poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 6500 lei (verifică preț actualizat). Pentru cei care vor să cumpere modelul în rate, acestea încep din jurul sumei de 220 de lei. În concluzie, televizorul Sony are un preț pe măsura dotărilor performante și este potrivit pentru un utilizator care dorește un pachet complet de funcții Smart, 3D și o experiență optimă de vizionare.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinului Altex.

Designul televizorului este unul foarte atractiv, acesta remarcându-se în primul rând prin aspectul curat care nu distrage atenția de la ecran și prin calitatea materialelor din care este alcătuit. Carcasa este realizată din plastic și metal și este disponibilă pe negru și argintiu. Modelul are dimensiunile de 1239 x 753 x 92 mm, fiind de apreciat faptul că este destul de subțire.

Poze cu televizorul Smart 3D Sony 55W955

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Diagonala ecranului este de 139 de cm, iar rezoluția Full HD este de 1920 x 1080 pixeli. Imaginile redate sunt pline de viață și beneficiază de o claritate incredibilă. Pentru redarea imaginilor calitative sunt folosite în primul rând tehnologiile X-tended Dynamic Rang și X-reality PRO. Ecranul oferă mai multe moduri de vizualizare care ajustează automat setările în funcție de tipul de conținut vizionat. Printre moduri se numără unele pentru gaming, pentru fotbal, pentru filme etc. Nu în ultimul rând, pentru redarea fluidă a cadrelor în mișcare ecranul folosește tehnologia Motionflow XR de 400 Hz. Aceasta face posibilă redarea cursivă a mișcării, scoțând în evidență detalii dintre cele mai mărunte care nu erau până acum vizibile.

Tehnologia 3D este una calitativă, imaginile beneficiind de profunzime și de efecte foarte realiste. Televizorul vine însoțit de 2 perechi de ochelari 3D.

Sistemul audio este de tip Down Firing și Stereo și are o putere de 20W. La baza sunetului se află tehnologia Dolby Digital Plus/Pulse. Sunetul are o calitate superioară, acoperind un spectru larg de frecvențe și redând cu claritate chiar și sunetul de bass. Televizorul are un player media integrat și poate reda muzică direct de pe un stick USB.

Întrucât beneficiază de funcții Smart, Sony 55W955 permite navigarea pe internet, vizionarea de filme și emisiuni online, rularea de aplicații, postarea pe rețelele de socializare etc. Datorită unui procesor avansat interfața de utilizare este fluidă, fără timpi lungi de așteptare.

Televizorul vine însoțit de o telecomandă performantă prevăzută cu touchpad pentru un control mai rapid. Telecomanda este ergonomică și se încadrează perfect în mână, fiind ușor și comod de folosit. Pentru controlul televizorului pot fi folosite și smartphone-ul sau tableta, utilizatorul având acces rapid asupra conținutului din orice cameră.

La nivelul conectivității modelul beneficiază de 4 port-uri HDMI, 3 port-uri USB 2.0 și câte o intrare Scart, video composite, de component și de rețea.  Este posibilă astfel conectarea la playere Blu-Ray sau DVD, sisteme audio externe, console de joc, stick-uri USB, laptop-uri etc. Televizorul se poate conecta la internet prin Wi-Fi sau cablu. Totodată acesta mai beneficiază de un tuner digital DVB-T/T2, DVB-S/S, DVB-C care permite redarea programelor digitale fără a mai fi necesar un receiver extern.

Păreri pro şi contra

Pro

  • elegant,
  • Full HD,
  • diagonală de 139 cm,
  • Smart Tv 3D,

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

 

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Sony 55W955 este un Smart TV cu o diagonală de 139 cm, ce vine echipat cu tenologia 3D, pentru a reda efectul de cinema în propria locuință.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.