Sony 55W815 – televizorul complet de mari de dimensiuni

Televizorul Sony 55W815 arată ca un dispozitiv extrem de modern și impresionează prin ecranul generos și aspectul slim. Ecranul de mari dimensiuni este suportul ideal pentru conținut video în 2D sau 3D care poate fi accesat și online datorită funcțiilor Smart. Cu alte cuvinte, vorbim de un model complet, potrivit pentru a distra întreaga familie, ce poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 4999 lei (verifică preț actualizat). Modelul depășește un buget mediu, dar este foarte atractiv datorită calității superioare a imaginilor și pachetului de funcții 3D și smart. Nu în ultimul rând, este de remarcat faptul că avem de-a face cu un ecran de mari dimensiuni și cu garanția de calitate Sony.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco, Altex și Evomag.

După cum spuneam, designul este unul atractiv. Modelul este alcătuit din plastic și metal și este argintiu. Rama care încadrează ecranul are o grosime de doar câțiva milimetri, sporind și mai mult impresia că acesta este uriaș. Având dimensiunile complete (cu tot cu stand) de 1234 x 764 x 197 mm, nu putem contrazice faptul că televizorul are dimensiuni impresionante.

Poze cu televizorul Smart 3D Sony 55W815

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Diagonala ecranului este de 139 cm, iar rezoluția Full HD este de 1920 x 1080 pixeli. Imaginile redate au o calitate ireproșabilă, iar experiența de vizionare este spectaculoasă. Aceste lucruri se datorează tehnologiilor care stau la baza ecranului. Una dintre cele mai performante dintre tehnologiile integrate este Motionflow XR de 600 Hz care asigură redarea fluidă și detaliată a imaginilor în mișcare. Apoi, sunt de remarcat tehnologiile care asigură calitatea culorilor și a contrastului, dar și tehnologiile care îmbunătățesc claritatea. Sunt disponibile mai multe moduri de vizionare care ajustează automat setările în funcție de tipul de conținut. Un astfel de mod de vizionare este cel pentru fotbal, care reglează atât culorile, cât și sunetul pentru a reda fidel atmosfera de pe stadion.

Tehnologia 3D oferă o experiență de cinematograf în propria locuință datorită efectelor realiste, filtrelor și opțiunilor numeroase. Televizorul vine însoțit de două perechi de ochelari 3D.

Funcțiile smart permit conectarea la internet și accesarea conținului video de pe orice platformă. Principalul avantaj al acestor funcții este acela că nu mai este necesară rularea un film sau a unei emisiuni preferate de pe un stick sau HDD extern, fiind posibil accesul direct. În plus, utilizatorul poate rula jocuri, aplicații pentru rețelele de socializare etc. Dispozitivul funcționează ca un adevărat gadget.

Sistemul audio este de tip Down Firing și are o putere de 20W, sunetul redat fiind puternic.  Datorită tehnologiei Dolby Digital Plus/Pulse și funcției ClearAudio+, sunetul poate fi reglat în cel mai mic detaliu. Televizorul beneficiază de un player media integrat și poate reda fișiere audio direct de pe un stick USB, un smartphone, m3 player etc.

La nivelul conectivității Sony 55W815 beneficiază de 4 port-uri HDMI, 2 port-uri USB 2.0 și câte o intrare Scart, video composite, de component și de rețea. Se pot asocia astfel diferite dispozitive externe pentru creșterea distracției, precum consolele de joc, playerele Blu-Ray sau DVD, PC-uri, stick-uri etc. Televizorul se poate conecta la internet prin Wi-Fi sau cablu. Televizorul mai beneficiază de un tuner digital DVB-T/T2, DVB-S/S, DVB-C care permite redarea programelor digitale fără a mai fi necesar un receiver extern.

Păreri pro şi contra

Pro

  • elegant,
  • Smart TV 3D,
  • diagonala de 139 cm,
  • Full HD

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Sony 55W815 este un televizor Smart, ce încorporează tehnologia 3D, pentru ca tu să îți poți crea propria sală de cinema chiar acasă.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.