Sony 55W808C – televizorul 3D cu Android

Sony a ales să doteze majoritatea modelelor Full HD și cu funcții 3D, acestea devenind astfel mult mai complexe și oferind mai multe posibilități de distracție alături de cei dragi. Sony 55W808C este unul dintre modelele Full HD premium din seria pe 2015, fiind în același timp unul dintre cele mai atractive. Are un preț de aproximativ 5199 lei(verifică preț actualizat), un preț ceva mai mare pentru un model Full HD.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Altex și Evomag.

Designul acestuia reprezintă o carte de vizită foarte bună pentru performanța pe care o oferă. Astfel, televizorul beneficiază de un design cu finisaje metalice și un aspect perfect minimalist, care vor adăuga un plus de eleganță camerei de zi. Designul este ultra slim, ecranul fiind foarte subțire și pus cu atât mai mult în evidență de o ramă pe măsură. Suportul oferă o stabilitate bună, iar în cazul în care dorești fixarea pe perete, aceasta se va face foarte ușor.

Poze cu televizorul Smart

Sony 55W808C

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are diagonala de 139 cm, așa că imaginile redate vor fi exploatate la maximum pentru a reda cele mai mici detalii. Imaginile au rezoluția de 1980 x 1080 pixeli, iar calitatea Full HD este îmbunătățită suplimentar prin intermediul tehnologiilor de procesare. Astfel, tehnologia X-Reality PRO curăță foarte eficient zgomotul chiar și din imaginile ce provin din surse externe precum stick-urile USB sau DVD-urile. Tehnologia Motionflow XR de 1000 Hz asigură claritatea chiar și în cazul cadrelor în mișcare, pe care le descompune și le completează astfel încât rezultatul să nu mai fie blurat.

Culorile și contrastul au o calitate foarte bună, păstrând tradiția Sony de lider de imagine tv. Unghiurile de vizibilitate de 178 de grade păstrează calitatea culorilor chiar și atunci când privești ecranul dintr-o poziție laterală sau mai ridicată ori mai joasă (mai ales în cazul în care televizorul este fixat pe perete).

Imaginile 3D sunt de asemenea foarte calitative, arătând că nu au fost incluse doar pentru a da la număr. Culorile și contrastul își păstrează valorile atractive, iar efectele și adâncimea sunt impresionante, totodată putând să faci ușor conversia din 2D în 3D.

Funcțiile smart  au la bază interfața Android cu care te-ai obișnuit de pe tabletă sau smartphone. În magazinul Google Play vei găsi toate aplicațiile preferate, care vor rula fără lag și timpi lungi de așteptare iar tu vei putea să sincronizezi conținutul de pe televizor cu cel de pe celelalte dispozitive smart, atât dispozitive Android, cât și dispozitive cu iOS.

Sistemul audio este dotat cu difuzoare stereo și are o putere de 20 W, în timp ce sunetul este procesat în detaliu pentru a completa la nivel optim experiența de vizionare.

La nivelul port-urilor vei găsi 4 port-uri HDMI, 3 port-uri USB, 1 port de rețea  și intrări Scart, video composite și component. Conexiunea la internet se poate stabili wireless sau prin cablu și ai la dispoziție și tehnologia Bluetooth.

Pro:

  • ecran Full HD de 139 cm
  • imagini 3D de calitate
  • funcții smart cu interfață Android
  • conectivitate bună

Contra:

  • prețul ușor cam piperat

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design
Display
Conectivitate

O alegere Smart

Sony 55W808C este un televizor Full HD 3D cu funcții smart ce reușește să îți asigure o experiență interesantă cu fiecare utilizare.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.