Sony 55W805 – televizorul Full HD generos

Sony 55W805 ar putea fi modelul potrivit pentru tine, în cazul în care îți dorești un televizor nou și ești fan al produselor Sony sau ai încredere în calitatea oferită de acest producător. Acesta îmbină un design atractiv cu o performanță foarte bună de procesare a imaginii, redând cadre cu adevărat impresionante. Modelul Sony poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 3999 lei (verifică preț actualizat). Prețul este unul ceva mai mare față de media de pe piață pentru televizoarele Full HD de aceste dimensiuni, dar Sony compensează printr-o calitate ireproșabilă a imaginii.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco și Evomag.

Televizorul are un design minimalist, remarcându-se prin liniile fine și finisajele din sticlă. Designul „Sense of Quartz” este inspirat de marginile șlefuite ale cuarțului. Pentru a sublinia și mai mult asemănarea cu această piatră prețioasă, designul este prevăzut cu sistemul Intelligent Core. Acesta luminează suportul și marginea ramei în funcție de tipul de conținut redat. Rama este foarte subțire, nedistrăgând cu nimic atenția privitorului de la imagini. În mod suprinzător, suportul este circular, lucru mai rar întâlnit în momentul actual. Stabilitatea este una bună. Dimensiunile cu stand ale televizorului sunt de 1253 x 735 x 64 mm.

Poze cu televizorul

Sony 55W805

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală de 139 cm, fiind destul de generoasă și oferind o vizibilitate foarte bună.  Acest lucru este completat de unghiurile de vizualizare de 178 de grade pe orizontală și verticală, oferind libertate de mișcare. Imaginile redate au o rezoluție de 1920 x 1080 pixeli. Calitatea Full HD își spune cuvântul, imaginile fiind deosebit de clare. Pentru a crește și mai mult claritatea este folosită suplimentar tehnologia X-Reality PRO. Tehnologia interpretează datele vizuale și analizează în detaliu imaginile, redând detalii surprinzătoare mai ales în cazul fețelor și tonurilor pielii.

Ecranul este dotat cu o funcție specială de reducere a zgomotului din fotografii. Pentru redarea imaginilor în mișcare ecranele Sony folosesc tehnologia Motionflow XR. În cazul de față ecranul a fost dotat cu tehnologia Motionflow XR de 400 Hz. Aceasta reduce blur-ul și evidențiază fiecare etapă a mișcării.

Pentru o experiență optimizată personalizată în funcție de fiecare tip de program vizionat există o serie de moduri de vizualizare care ajustează automat setările. Printre acestea se numără un mod pentru fotbal sau unul pentru filme.

Tehnologia 3D completează dotările performante ale ecranului. Aceasta permite ajustarea automată a adâncimii și beneficiază de efecte spectaculoase. Modelul vine însoțit de 4 perechi de ochelari 3D.

Sistemul audio are o putere de 20W și este asigurat de tehnologia Dolby Digital Plus/Pulse. Televizorul are un player media integrat.

Funcțiile Smart permit conectarea la internet și accesul la aplicații, filme și emisiuni online etc. Vei putea chiar să postezi pe rețelele de socializare sau să cauți informații despre actori în timp ce urmărești filme.

La nivelul conectivității întâlnim 4 port-uri HDMI, 3 port-uri USB, 1 port de rețea și câte o intrare Scart. Vei putea astfel să conectezi ecranul la PC, playere DVD sau Blu-Ray, sisteme audio externe, console de joc etc. Televizorul se poate conecta la internet atât prin wi-fi, cât și prin cablu. Televizorul dispune și de un tuner digital DVB-T/T2, DVB-S/S, DVB-C.

Păreri pro şi contra

Pro

  • elegant,
  • Smart TV 3D,
  • Full HD,
  • 139 cm

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

 

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.5
Imagine - 9.4
Conectivitate - 9.2

9.4

Bun de luat acasă

Sony 55W805 este un Smart TV 3D, cu o diagonală impresionantă, ce cu siguranță ți se potrivește în cadul în care ești pasionat de filme.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.