Sony 55W756C – televizorul Full HD cu design premium

Dacă seria de televizoare Sony din 2014 avea un design mai puțin atractiv decât în cazul competiției, acest lucru s-a schimbat complet pentru seria din 2015. Modelele au primit un upgrade important pe partea de design, iar Sony 55W756C este unul dintre televizoarele cu aspect premium din această categorie. Prețul său este de aproximativ 5099 lei(verifică preț actualizat), un preț justificat de diagonala de 139 cm, dar și de funcțiile sale.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Altex și Evomag.

Spre deosebire de concurență, designul Sony este caracterizat de unghiurile ascuțite și aspectul plat, perfect dreptunghiular. Acesta este pus în contrast cu suportul cu marginile ușor rotunjite. Dacă dorești fixarea pe perete, televizorul va fi ușor de montat și va arăta foarte bine datorită profilului ultra slim. Carcasa și rama sunt argintii, așa că designul este unul aparte, în timp ce inserțiile metalice adaugă un plus de eleganță.

Poze cu televizorul Smart

Sony 55W756C

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are diagonala de 139 de cm, așa că este suficient de mare pentru a reuși să capteze atenția și, mai important, să redea imaginile la calitatea optimă. Imaginile sunt redate la rezoluția de 1980 x 1080 pixeli, având o claritate superioară ce este îmbunătățită suplimentar prin intermediul tehnologiei de procesare X-Reality PRO. Tehnologia are sarcina de a curăța orice urmă de granulație atât din imaginile digitale sau analoge, cât și din cele online sau care provin din surse externe (DVD, stick USB, cameră foto, smartphone etc).

Tehnologia Advanced Contrast Enhancer îmbunătățește contrastul acționând mai ales asupra tonurilor de negru, pe care le sortează cu atenție pentru a le reda pe cele mai profunde. În același timp, culorile sunt bogate și strălucitoare, aspectul fiind foarte realist. Pentru redarea cadrelor în mișcare este folosită tehnologia Motionflow XR de 1000 Hz ce compară cadrele între ele și creează unele noi pentru a umple spațiile goale și a oferi continuitate mișcării. Rezultatul constă într-o mișcare fără blur, mult mai clară și mai detaliată.

Imaginile au o calitate foarte bună, beneficiind de un contrast ridicat și o adâncime profundă care te aduce alături de personajele preferate.

Sistemul audio al televizorului are o putere de 20 W, iar sunetul este asigurat de tehnologia Dolby Digital Plus/Pulse.

La nivelul funcțiilor smart lucrurile stau la fel de bine, interfața Android rulând foarte fluid și oferindu-ți acces rapid la conținutul dorit. Navigarea în browser, vizionarea de videoclipuri și filme online sau rețelele de socializare se află la doar un click distanță. În magazinul Google Play vei găsi mii de jocuri și aplicații, putând în același timp să sincronizezi conținutul cu cel de pe smartphone sau tabletă.

La nivelul conectivității vei găsi 4 port-uri HDMI, 3 port-uri USB și câte o intrare Scart, video composite și  component, conexiunea la internet putându-se stabili wireless.

Pro:

  • design premium ultra slim
  • ecran de 139 cm cu imagini de calitate
  • funcții smart fluide
  • conectivitate bună

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design
Display
Conectivitate

O alegere Smart cu Android

Sony 55W756C este un televizor Full HD complet, c se remarcă printr-un design premium cu inserții metalice, o interfață smart Android foarte prietenoasă și imagini de calitate atât în 2D, cât și în 3D. Este un televizor Full HD complet, ce se remarcă printr-un design premium cu inserții metalice, o interfață smart Android foarte prietenoasă și imagini de calitate atât în 2D, cât și în 3D.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.