Sony 55S8505C – televizorul UHD 3D curbat cu Android

Cei de la Samsung au fost o perioadă singurii care au lansat televizoare curbate, dar iată că acum mai mulți producători mizează pe experiența de vizionare curbată, inclusiv Sony. Avantajul principal oferit de modelele curbate din 2015 ale japonezilor este interfața smart cu Android. Interfața smart performantă alături de imaginile de calitate UHD și designul minimalist fac din televizoare precum Sony 55S8505C adevărate atracții. Poate fi găsit în magazine la prețul de 11499 lei(verifică preț actualizat). Acesta este un televizor UHD 3D curbat care redă imagini de calitate superioară și este dotat cu funcții smart performante cu interfață Android, având însă un preț foarte mare raportat chiar și la aceste dotări avansate.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco și Altex.

Are un design caracterizat de contururi fine, prezența sa fiind ușor de remarcat și adăugând eleganță oricărei camere. Curbura lină a ecranului aduce beneficii atât pe partea experienței de vizionare, cât și vizual. Profilul subțire al carcasei și rama îngustă pun și mai mult în evidență dimensiunile de 1234 x 719 x 99 mm ale ecranului, fixarea făcându-se cu ajutorul unui suport metalic ce asigură o stabilitate excelentă.

Poze cu televizorul Smart UHD

Sony 55S8505C

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală de 139 cm, fiind foarte generos. Curbura acestuia îți va crea impresia că ești înconjurat de conținutul redat, vizibilitatea fiind extinsă, iar atenția concentrându-se asupra punctelor-cheie. Imaginile au o rezoluție de 3840 x 2160 pixeli, fiind de 4 ori mai clare decât cele Full HD. În plus, acestea sunt procesate de o întreagă suită de tehnologii avansate, rezultatele fiind impresionante. Detaliile sunt îmbunătățite considerabil, procesorul 4K X1 folosind algoritmi noi precum Noise Crusher, Flat Area Detection sau Super Resolution.

Aceștia contribuie la redarea unor texturi naturale foarte realiste. Culorile și contrastul sunt redate dinamic, nuanțele și tonurile fiind controlate în detaliu pentru rezultate atractive. Ecranul mai beneficiază și de tehnologia de procesare renumită Triluminos, precum și de tehnologia Motionflow XR de 800 Hz care permite completarea cadrelor lipsă din imaginile în mișcare, acestea fiind mult mai fluide și lipsite de blur.

Imaginile 3D păstrează nivelul ridicat de calitate, fiind lipsite de efectul de ghost și redând cadre spectaculoase datorită adâncimii foarte bune accentuate și de curbura ecranului.

Funcțiile smart sunt foarte performante, interfața Android fiind intuitivă și foarte rapidă, iar conținutul disponibil în magazinul Google Play rulând fără timpi lungi de așteptare. Vei putea naviga ușor pe internet, posta pe rețelele de socializare etc. De asemenea, ai la dispoziție și posibilitatea de a partaja rapid conținut folosind tehnologii wireless precum MHL sau NFC.

Sistemul audio integrat are o putere de 20 W și procesează sunetul folosind tehnologia Dolby Digital Plus/Pulse. Tehnologia Clear Phase Speaker are influență asupra frecvențelor joase, medii și înalte, reproducându-le mai cursiv, iar sistemul S Front Surround procesează sunetul multicanal, oferindu-i un efect surround.

La nivelul conectivității vei găsi 4 port-uri HDMI, 3 port-uri USB 2.0, 1 port de rețea și câte o intrare Scart, video composite și component, iar conexiunea la internet o vei putea stabili și wireless.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • imagini UHD spectaculoase
  • funcții smart și 3D avansate
  • conectivitate bună

Contra:

  • prețul destul de piperat

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 10
Display - 10
Conectivitate - 9.4

9.8

O alegere premium

Sony 55S8505C este un Smart TV cu ecran curbat, ce beneficiază de o rezoluție Ultra HD, dar și de o diagonală de 139 cm.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.