Sony 50W815 – televizorul Smart cu un ecran impresionant

Televizorul Sony 50W815 este unul din modelele de vârf cu care brandul Sony se laudă, având un ecran cu o diagonală de 50 de inch, respectiv 127 de cm, o rezoluție Full HD, așa cum era de așteptat, și caracteristici Smart. Acest model poate fi găsit pe piața românească la prețul de 4000 lei (verifică preț actualizat)cu un discount de 500 RON din prețul inițial.

Televizorul mai poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco, Altex și Evomag.

Acesta beneficiază de o garanție de 24 luni din partea producătorului, timp în care acesta se angajează să repare orice defecțiune tehnică a dispozitivului. Modelul are un design similar cu toate televizoarele seriei W, cu rame argintii și un stand minimalist, iar logo-ul Sony nu lipsește din partea inferioară a ecranului. Back-panel-ul este de culoare neagră, iar ecranul este foarte subțire.

Pe lângă abilitățile smart pe care le are, acesta îndeplinește și funcția 3D, astfel încât oferă experiența unor imagini clare, cu adâncime, care introduc utilizatorul într-o realitate virtuală îmbogățită cu contraste naturale și culori vii. Sunetul se pretează la condițiile impuse de imagine, oferind claritate și intensitate. Dimensiunile de 1116 x 656 x 64 mm sunt potrivite unei încăperi spațioase, unde utilizatorul poate să se poziționeze la o distanță de cel puțin cinci metri de ecranul televizorului.

Poze cu televizorul Smart 3D Sony 50W815

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Din punct de vedere tehnic, acest televizor este unul dintre cele ce utilizează tehnologiile cele mai avansate, oferind o rezoluție de 1920 x 1080 și caracteristici ale unei imagini dinamice perfecte. Astfel, imaginea acestui ecran cu diagonală de 127 de cm este îmbunătățită cu ajutorul tehnologiei X-Reality Pro, Advanced Contrast Enhancer, Live Colour, Deep Colour, Intelligent MPEG Noise Reduction, 3D Comb Filter, Motionflow XR 600, Clear Mode sau 24p True Cinema.

Tuner-ul digital încorporat de tip DVB-T/T2, DVB-C, DVB-S/S2, permite utilizatorilor să vizioneze canale digitale fără ajutorul unui receiver extern. Sunetul redat de acest produs este foarte clar cu ajutorul tehnologiei Clear Phase Speaker , Dolby Digital Plus, Signal-to-Sound Architecture și al funcției Advanced Auto Volume.

Din punct de vedere al imaginilor și al sunetelor 3D, acest model are posibilitatea de a transforma imaginile și sunetele 2D în 3D prin simpla activare a funcției. În ceea ce privește caracteristicile Smart, acest model are acces la platformele sociale, iar utilizatorul poate accesa orice aplicație din Opera Apps, sistemul încorporat al Sony.

De asemenea, web browser-ul poate fi accesat cu ajutorul conexiunii la internet. TV-ul poate fi conectat la internet prin WiFi sau prin cablu de tip RJ-45. Se poate conecta cu alte dispozitive prin intrarea video composite, component, SCART și cele patru porturi HDMI, dar și prin cele două porturi USB. Pentru conectarea la sistemele audio, TV-ul dispune de o ieșire Digital Audio Out, iar pentru conectarea la căști, una analog audio in.

Accesoriile incluse în pachetul TV-ului sunt telecomanda și cele două perechi de ochelari 3D.  Acest Smart TV de ultimă generație este perfect pentru a satisface nevoile pretențioșilor care, în același timp, dispun de un spațiu util foarte mare în care au posibilitatea de a poziționa un televizor cu o diagonală de 50 de inch, care să ofere o experiență interactivă foarte bogată.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • Smart TV 3D,
  • HDMI,
  • diagonală de 127 cm,
  • Full HD,

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

 

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Sony 50W815 este un Smart TV 3D cu o diagonală generoasă, ce oferă o experiență tridimensională iubitorilor de de filme.

User Rating: 4.7 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.