Sony 50W808C – televizorul Full HD complet

Dacă până nu demult ecranele de 80 de cm erau considerate a fi generoase, iată că în 2015 chiar și ecranele de 100 cm par să fie mici în comparație cu cele care ating diagonale chiar și de peste 150 cm. Sony 50W808C este modelul de mijloc din seria sa, cu o diagonală de 126 cm. Are un preț de aproximativ 4299 lei(verifică preț actualizat), acesta fiind un televizor smart performant, care oferă un pachet întreg de funcții pentru divertisment și acoperă interesele fiecărui membru al familiei.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Altex și Evomag.

Televizorul are un design ultra slim care îi oferă un grad ridicat de eleganță și îl face în același timp ușor de fixat pe perete. Inserțiile metalice duc destul de mult cu gândul la modelele premium. Suportul oferă o stabilitate bună și stabilește un contrast plăcut față de carcasa și rama neagră, acesta fiind argintiu și cu o strălucire aparte. Televizorul are dimensiunile de 1116 x 654 x 59 mm.

Poze cu televizorul Smart

Sony 50W808C

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are diagonala de 126 cm, așa că va ocupa un loc central în orice cameră este plasat. Unghiurile de vizibilitate de 178 de grade fac posibilă o libertate mare de mișcare pe laterale și pe verticală, așa că vei beneficia de aceeași calitate a imaginii indiferent de nivelul de la care privești ecranul. Imaginile au rezoluția de 1980 x 1080 pixeli, claritatea Full HD fiind cu atât mai mult evidențiată de dimensiunile generoase ale ecranului.

Pentru curățarea suplimentară a zgomotului (granulației) este folosită tehnologia X-Reality PRO, aceasta procesând fiecare pixel și având grijă ca imaginile din orice sursă să fie redate la o claritate bună. În ceea ce privește redarea cadrelor în mișcare, aici tehnologia Motionflow XR 1000 își face foarte bine treaba, completând cadrele lipsă scoase din motive de economie. Culorile și contrastul au un echilibru optim raportat la restul dotărilor.

Este de remarcat faptul că imaginile își păstrează calitatea chiar și atunci când sunt redate în 3D.  În același timp, efectele sunt spectaculoase, iar adâncimea te plasează direct în mijlocul acțiunii. Datorită funcției de conversie din 2D în 3D vei putea urmări toate filmele preferate la un alt nivel.

Funcțiile smart  sunt foarte fluide, la acest lucru contribuind și interfața Android care aduce meniuri intuitive și un acces rapid la conținutul preferat. Ai la dispoziție numeroase aplicații și jocuri, divertismentul fiind nelimitat. Vei putea în același timp să sincronizezi conținutul de pe televizor cu cel de pe celelalte dispozitive smart.

Sistemul audio este dotat cu difuzoare stereo și are o putere de 20 W, volumul fiind unul mediu, iar sunetul remarcându-se însă printr-o claritate foarte bună.

La nivelul port-urilor vei găsi 4 port-uri HDMI, 3 port-uri USB, 1 port de rețea  și intrări Scart, video composite și component, astfel că vei putea să conectezi orice dispozitiv extern. Modelul dispune de tehnologii wireless și Bluetooth, oferind o conexiune mult mai rapidă la internet sau pentru transferul de fișiere pe alte dispozitive.

Pro:

  • ecran Full HD generos
  • funcții 3D atractive
  • funcții smart intuitive, cu interfață Android
  • conectivitate bună

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.3
Display - 8.5
Conectivitate - 8.9

8.9

O alegere Smart

Sony 50W808C este un Smart TV, cu Android, ce are o diagonală de 126 cm, potrivit pentru experiența tridimensională oferită.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Un comentariu

  1. superb si super tv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.