Sony 50W805 – televizorul Full HD de încredere

Sony este unul dintre producătorii de televizoare care se bucură de notorietate pe piață, reușind să crească încrederea clienților prin fiecare model. Sony 50W805 este un televizor performant, construit pentru a ține companie și a distra întreaga familie. Televizorul poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 3500 lei (verifică preț actualizat). Modelul depășește un buget mediu, dar oferă la schimb numeroase posibilități de distracție. Datorită calității păstrate la fiecare nivel, televizorul merită încrederea oricărui utilizator.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco, Altex și Evomag.

Designul modelului este unul standard pentru televizoarele Full HD, televizorul având o carcasă neagră și o ramă subțire care încadrează ecranul. Suportul televizorului este argintiu și are marginile rotunjite, în opoziție cu marginile ascuțite ale ecranului. Televizorul are dimensiunile de 1116 x 656 x 64 mm, fiind unul destul de generos și, în același timp, subțire.

Poze cu televizorul Smart 3D Sony 50W805

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Diagonala ecranului este de 127 cm, iar rezoluția este de 1920 x 1080 pixeli. Ecranul beneficiază de o serie de tehnologii care asigură o calitate ireproșabilă a imaginilor. Tehnologia X-Reality PRO se ocupă de claritatea imaginilor, folosind date vizuale și analizând fiecare bucată de imagine pentru a îi crește calitatea. Pentru redarea imaginilor în mișcare, ecranul folosește tehnologia Motionflow XR de 400 Hz care oferă detalii ascunse în cazul cadrelor rapide precum cele din emisiunile sportive, jocuri sau din filmele de acțiune. Televizorul oferă o serie de moduri de vizualizare care ajustează setările în funcție de conținutul redat. În plus, televizorul beneficiază de funcții pentru reducerea granulației și pentru economisirea energiei electrice.

Tehnologia 3D oferă posibilitatea vizionării de filme la fel ca la cinematograf sau organizarea de sesiuni de gaming cu prietenii atunci când televizorul este conectat la un PC cu driverele necesare. Există o întreagă serie de filtre și opțiuni 3D. Televizorul vine însoțit de două perechi de ochelari 3D.

Sistemul audio este de tip Down Firing și Stereo. Sistemul are o putere de 16W, iar ieșirea se face prin două difuzoare. La baza sunetului stă tehnologia Dolby Digital Plus/Pulse. Datorită funcției ClearAudio+ sunetul este clar iar, prin activarea modurilor de vizualizare, sunetul este și el ajustat în funcție de conținutul redat, asigurând o experiență completă. Televizorul are un player media integrat și poate reda muzică în diferite formate direct de pe un stick USB.

Datorită funcțiilor Smart, Sony 50W805 permite navigarea pe internet, rularea de aplicații, postarea pe rețelele de socializare etc. Prin conectarea la magazinul Opera Apps, utilizatorul are acces la mii de aplicații. Datorită funcției Screen Mirroring, televizorul poate reda și distribui conținut pe smartphone sau tabletă. Aceste dispozitive pot fi folosite și pe post de telecomandă, televizorul putând fi controlat direct de pe ele. Mobilitatea utilizatorului este astfel una ridicată, acesta putând avea acces la conținutul de pe televizor din orice cameră.

La nivelul conectivității televizorul stă foarte bine, permițând conectarea la orice tip de dispozitiv și lărgirea spectrului de activități ce pot fi efectuate. Sunt disponibile astfel 4 port-uri HDMI, 2 port-uri USB și câte o intrare Scart, video composite și component. Televizorul se poate conecta la internet prin Wi-Fi sau cablu. Televizorul mai beneficiază de un tuner digital DVB-T/T2, DVB-S/S, DVB-C.

Păreri pro şi contra

Pro

  • modern,
  • Smart TV 3D,
  • Full HD,
  • diagonală de 126 cm,

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

 

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Sony 50W805 este un Smart TV 3D cu o diagonală generoasă, de 126 cm, ce asigură divertismentul și buna dispoziție zi de zi pentru fiecare membru al familiei.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.