Sony 50W756C – televizorul Full HD premium

Modelele de televizoare Sony sunt adesea asociate încă din start cu calitatea, acest lucru fiind pe bună dreptate. Sony 50W756C este un televizor care merită toată atenția datorită calității ridicate pe care o menține pe toate nivelele. Prețul este de aproximativ 4099 lei(verifică preț actualizat), un preț care pune modelul în competiție directă cu televizoarele UHD entry-level.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Altex și Evomag.

Designul său îl face cu siguranță ușor de remarcat, acesta fiind diferit față de modelele concurenței. Astfel, în primul rând, acesta are liniile ascuțite, inspirând dinamism și performanță. Apoi, modelul este disponibil pe argintiu, iar inserțiile metalice oferă un contrast foarte plăcut față de restul carcasei alcătuite din plastic. Rama este subțire și contribuie destul de mult la stabilirea unui aspect modern, minimalist. Televizorul are dimensiunile de 1116 x 654 x 59 mm și va deveni cu siguranță centrul de interes în orice cameră. În cazul în care vrei să îl montezi pe perete, construcția ultra slim te va ajuta foarte mult.

Poze cu televizorul Smart

Sony 50W756C

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Diagonala ecranului este de 126 de cm, fiind mai mult decât generoasă. Imaginile sunt redate la rezoluția de 1980 x 1080 pixeli, calitatea Full HD fiind exploatată pe deplin. Producătorul acordă o importanță deosebită clarității, fără a lăsa însă mai prejos nivelul cromatic. Tehnologia de procesare X-Reality PRO curăță imaginile de granulație indiferent de sursa lor, funcționând în același timp ca o punte de legătură cu partea ce ține de culori. Tehnologia Advanced Contrast Enhancer îmbunătățește contrastul și îi acordă o valoare ridicată, acest lucru fiind datorat în mare parte calității tonurilor de negru. Nu în ultimul rând, tehnologia Motionflow XR de 800 Hz face ca imaginile în mișcare să fie redate fără sacadare, mult mai fluid, totodată comparând cadrele vecine și completând spațiile goale, astfel încât mișcarea să curgă lin.

Imaginile 3D sunt la fel de atractive, beneficiind de o adâncime foarte bună, efecte spectaculoase și aducând la minim efectul supărător de ghost.

Sistemul audio al televizorului este de tip NICAM/A2 și are o putere de 20 W, fiind unul standard.

Funcțiile smart se remarcă prin intermediul interfeței Android și cursivității ridicate la care rulează aplicațiile. Vei putea naviga în browser, urmări videoclipuri și filme online, posta pe rețelele de socializare etc, la fel ca pe tabletă sau smartphone. Vei avea, de asemenea, acces la magazinul Google Play și vei putea sincroniza suplimentar conținutul cu cel de pe celelalte dispozitive smart. În același timp, ai la dispoziție tehnologiile Wi-Fi și Bluetooth.

La nivelul conectivității vei găsi 4 port-uri HDMI, 3 port-uri USB și câte o intrare Scart, video composite și  component. Beneficiind de funcții 3D atractive și funcții smart cu interfață Android, televizorul oferă un pachet complet pentru divertisment.

Pro:

  • design premium
  • ecran Full HD de 126 cm
  • imagini Full HD de calitate superioară în 2D și 3D
  • funcții smart cu interfață Android
  • conectivitate bună

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.9
Display - 8.9
Conectivitate - 8.2

8.7

O alegere Smart

Sony 50W756C este un televizor potrivit pentru cei ce își doresc un model smart care să ofere imagini de calitate redate pe un ecran generos.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.