Sony 50W755C – televizorul smart cu Android

Dacă ești adeptul vizionării TV la scară largă și te atrag funcțiile smart, modelul Sony 50W755C ți se va părea unul foarte atractiv. Acesta are o diagonală generoasă și beneficiază de interfață Android, așa că nu va lăsa loc de plictiseală în camera de zi. La un preț de aproximativ 4099 lei(verifică preț actualizat), modelul este un televizor ce oferă dotări atractive pentru un cost însă pe măsură. Modelul beneficiază de un ecran Full HD destul de mare, care va oferi o experiență atractivă de vizionare. În plus, funcțiile smart sunt prevăzute cu interfață Android, așa că rulează fluid și sunt intuitive, per ansamblu achiziția fiind una smart.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Altex și Evomag.

Designul televizorului se încadrează în liniile Sony, având marginile clasice ascuțite, specifice tuturor dispozitivelor smart ale producătorului. Modelul este foarte subțire și va arăta bine atât dacă este utilizat cu suportul, cât și dacă este fixat pe perete. Rama are dimensiuni reduse, punând în evidență dimensiunile generoase ale ecranului. Televizorul măsoară 1116 x 654 x 59 mm, aspectul general fiind unul foarte elegant.

Poze cu televizorul Smart

Sony 50W755C

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are diagonala de 126 de cm, modelul fiind cel de mijloc din seria sa. Dimensiunile generoase ale ecranului oferă o experiență de vizionare aparte și pun în evidență mult mai bine claritatea Full HD oferită de rezoluția de 1980 x 1080 pixeli. Imaginile sunt procesate pentru a se stabili un echilibru bun între claritate, culoare, contrast și luminozitate. Principala muncă este depusă de tehnologia X-Reality PRO, aceasta curățând imaginile de zgomot (granulație) și având un randament ridicat chiar și asupra conținutului ce provine din online sau surse externe. Tehnologia lucrează alături de Advanced Contrast Enhancer pentru a îmbunătăți contrastul. Acesta este stabilit în detaliu, având grijă ca tonurile de negru și de alb să fie cele mai intense.

Culorile sunt vii, bogate și strălucitoare, într-o combinație știută doar de cei de la Sony, imaginile având un aspect propriu care îți poate place sau nu, în funcție de  gust. De cele mai multe ori însă, culorile Sony sunt cele mai apreciate. Tehnologia Motionflow XR de 800 Hz redă cadrele în mișcare fără blur, așa că vei putea observa detalii ascunse din filmele de acțiune sau emisiunile sportive.

Sistemul audio al televizorului este de tip NICAM/A2 și are o putere de 20 W. Sunetul este procesat cu ajutorul tehnologiilor Dolby Digital Plus/Pulse, Clear Audio+ și S-Force Front, astfel încât să se adapteze perfect oricărui tip de conținut și să acopere un spectru larg de frecvențe.

Funcțiile smart sunt foarte fluide, iar interfața Android este mai mult decât intuitivă. Meniurile sunt prietenoase și îți aduc conținutul dorit la îndemână din doar câteva mișcări, iar tu vei găsi în magazinul Google Play mii de aplicații și jocuri.

La nivelul conectivității vei găsi 4 port-uri HDMI, 3 port-uri USB și câte o intrare Scart, video composite și  component, în timp ce conexiunea la internet se stabilește wireless.

Pro:

  • design elegant
  • ecran Full HD generos
  • funcții smart intuitive
  • conectivitate extinsă

Contra:

  • prețul cam mare

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.6
Display - 9.1
Conectivitate - 9.2

9.3

O alegere Smart

Sony 50W755C este un TV cu o diagonală de 126 cm, dotat cu funcții Smart, potrivit pentru un living cu o suprafață generoasă.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.