Sony 50W656A – de acum vei avea cinematograful în propriul living

Ne plac televizoarele, cu cât sunt mai slim, mai dotate cu tot felul de funcții, cu atât mai bine. Unul dintre modelele ce cu siguranță nu va trece neobservat este și televizorul Smart Sony 50W656A, ce vine la un preț de aproximativ 3400  lei (verifică preț actualizat), un preț bun dacă îl raportăm la diagonala sa, dar și la faptul că discutăm de un Smart TV.

Din punct de vedere al aspectului, vorbim de un televizor elegant, cu o ramă extrem de subțire, ce ceează iluzia unei diagonale mult mai generoase, dar și cu un panou la fel de slim. Suportul său este mai degrabă o ramă foarte fin concepută, schimbare binevenită, mai cu seamă că nu toată lumea agreează modelele clasice, dreptunghiulare. Toate detalii sunt ultra slim, realizate de așa natură să pună în valoare imaginea televizorului. Modelul este realizat pe o nuanță de  negru, subliniindu-i rafinamentul și aspectul avangardist. Are o greutate de 15,2 kg, justificată prin diagonala sa impresionantă, iar consumul se ridică la 97 W, un consum relativ bun dacă ne găndim la caracteristicile sale și totodată la diagonala sa.

Poze cu televizorul Smart 3D Sony 50W656A

Sony 50W656A

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Televizorul Sony este un model lansat de producător în 2013, prin urmare vine echipat cu funcții noi și cu specificații extraordinare. Dacă în primă fază impresionează prin diagonala sa de 126 de cm, iată că ulterior producătorul surprinde prin imaginile Full HD, susținute de caracteristicile: X-Reality PRO, Detectarea fetei, Detectare arie video, Mod panoramic automat, Advanced Contrast Enhancer, Tehnologie Live Colour, Deep Colour, Reducere inteligenta a zgomotului MPEG și 24p True Cinema. De acum imaginile vor prinde viață, vor fi mult mai clare, mai cursive și mai realiste, având totodată culori mult mai calde. Unghiul de vizibilitate este extrem de bun, de 178/178 grade, adică din orice colț ai privi imaginea nu va fi deformată.

Pe partea de sunet, televizorul încorporează un sistem Bass Reflex cu 2 boxe ce dezvoltă câte 8 W fiecare, suficient cât să vă bucurați de muzica preferată și la un volum mai mare. Cu siguranță acest aspect nu va influența calitatea sunetului. Spun asta datorită caracteristicilor S-Force Front Surround, 3D, S-Master, Dolby Digital, Dolby Digital Plus, Dolby Digital Pulse și A2 / NICAM ce susțin claritatea sunetului, dar și intensitatea sa.

Având în vedere că discutăm de un televizor de ultimă generație, este normal ca acesta să fie echipat cu un tuner digital DVB-T/T2, DVB-C, DVB-S/S2, ce ajută la redarea posturilor în format HD, fără a mai avea nevoie de un abonament digital. În felul acesta vă veți bucura de o calitate mai bună, la un preț mai mic.

Pe partea de conectivitate, televizorul vine cu o gamă destul de variată de porturi: 2 porturi HDMI, un port USB 2.0, SCART, o ieșire audio digitală, o intrare video composite, o intrare component, un slot pentru card PCMCIA și bineînțeles wireless. Având în vedere că discutăm de un Smart TV este normal să utilizeze conexiunea wireless. Veți putea naviga pe internet direct de pe televizor, folosind doar telecomanda. Vă puteți delecta folosind rețelele de socializare pentru a discuta cu prietenii sau pur și simplu folosind browser-ul Web. Accesați Sony Entertainment Network și bucurați-vă de o gamă bogată de filme HD, muzică sau canale TV. De acum distracția capătă noi valori.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • preț decent,
  • Smart TV,
  • 3D,
  • HDMI,
  • Full HD,
  • diagonală mare

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

 

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Sony 50W656A este un Smart TV 3D, ce îți aduce în propriul living efectul experimentat într-o sală de cinema. De acum vei putea trăi magia tridimensională împreună cu cei dragi oridecâte ori îți dorești.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.