Sony 49XD7005 – descoperă o lume plină de culoare

Este unul dintre cei mai importanți producători de electronice, video, echipamente de comunicații. A inventat Walkman-ul, primul CD portabil și primul tranzistor radio. Sony, căci despre acest gigant japonez este vorba, a fost, este și va rămâne la mare înălțime și atunci când vine vorba despre televizoare. Din rândul televizoarelor lansate în 2016, se diferențiază Sony 49XD7005, un Smart TV 4K, cu o diagonală de 123 cm și caracteristici premium. Cât privește prețul, acesta este de 3299 lei(verifică preț actualizat), beneficiind de o reducere destul de mare.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco, Cel și evoMAG.

Design exterior atent finisat

Este adevărat că există televizoare cu un design mult mai spectaculos decât cel al acestui model, însă Sony nu înlătură eleganța combinată cu modernitatea caracteristică televizoarelor care vor să respecte tendințele actuale. Carcasa modelului este slim, de culoare neagră, iar finisajele sunt delicate. Rama televizorului este subțire, iar dispalyul de tip LED este evidențiat cu eleganță. Spuneam și mai sus că diagonala acestui model este de 123 cm, suficient de generoasă pentru o încăpere spațioasă. Rezoluția este 4K, de 3830 x 2160 pixeli.

Dacă nu-l dorești așezat pe o comodă TV, atunci îl poți monta pe perete, de unde îți va încânta privirea cu imaginile sale spectaculoase și va domina întreaga încăpere cu designul său rafinat.

”Noile noastre modele Bravia sunt mai mult decât concepții tehnice excepționale și design-uri de produs atrăgătoare. Acestea fac parte din misiunea noastră amplă de a schimba modul în care concepeți divertismentul de acasă. Prin înțelegerea modului în care produsele sunt asociate cu – și interacționează cu – împrejurările lor, asigurăm experiențe emoționale ample, care schimbă modul în care vizionați, ascultați și jucați.” menționează echipa de designeri Sony.

Poză cu Sony 49XD7005

Sony 49XD7005

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Strălucire, claritate, luminozitate, detalii. Ca să rezumăm în două cuvinte: imagine perfectă!

Nici nu se poate altfel atunci când televizorul combină o rezoluție 4K, cu conținutul video HDR. Culorii sunt vii, detaliile mărite, luminozitatea superioară, contrastul evidențiat. Grație HDR, acele zone din imagini pe care le percepeam ca fiind mascate de umbre întunecate sau de lumina soarelui, acum ni se relevă clare și detaliate. Tot mulțumită HDR/High Dynamic Range culorile sunt mult mai vii, mai luminoase, mai apropiate de cele reale.

Tehnologii promovate de Sony care fac ca imaginile TV să capete un nou sens:

X-Reality PRO 4K – cea mai performantă tehnologie de procesare a imaginii 4K îmbunătățește fiecare pixel în parte, generând o imagine deosebită. Percepem în alt mod texturile, contrastul, culorile, marginile. Indiferent că ne uităm la știri sau urmărim un film, detaliile sunt extrem de realiste.

Motionflow XR –  o tehnologie inovatoare care oferă detalii clare și cursive în secvențele cu mișcare rapidă. Cum funcționează? Motionflow XR creează și adaugă cadre suplimentare între cele originale, compară factorii vizuali cheie din cadrele succesive și calculează fracțiunea de secundă de acțiune care lipsește.

Nu putem să ocolim caracteristicile superioare de imagine, cele care, luate grupat, definesc performanțele modelului Sony: Picture Mode, Auto Wide, Wide Mode, 24p True Cinema, Live Color, PhotoTV, HD CineMotion și un unghi de vizibilitate de 178/178 grade.

Sonorizare, conectivitate și sistem de operare

Sony 49XD7005 beneficiază de un sistem audio încorporat Dolby Digital Plus (cu două ieșiri a câte 10W) cu următoarele caracteristici superioare: DTS, Dolby Digital Pulse, Clear Phase Speaker, Efect Surround, Sound Mode, S-Force, S Master, Sound Booster.

Pe carete de conectivitate, televizorul beneficiază de mai multe porturi, astfel încât poți conecta fără probleme orice dorești. Are 4 porturi HDMI, 3 USB, 2 intrări Scart, video composite, RF In, minijack, Slot CI+. La o asemenea diagonală mă așteptam la o sonorizare mai puternică, dar pentru cei mai pretențioși, există o soluție, un soundbar.

Te conectezi super simplu și ușor la orice conținut, de pe diferite dispozitive Android. Nicicând sursele de divertisment nu au fost mai accesibile! Filme, emisiuni TV, aplicații, Android TV ți le pune la dispoziție cât ai zice… Sony!

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant
  • diagonală generoasă
  • 4K
  • Smart TV
  • preț accesibil

Contra:

  • sonorizarea nu este prea puternică, îi lipsește basul

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.9
Imagine - 8.7
Conectivitate - 8.9

8.8

O alegere Smart

Sony 49XD7005 este un Smart TV cu o diagonală generoasă, rezoluție 4K, numai bun de montat în living pentru a întreține atmosfera zi de zi.

Vezi în magazin
User Rating: 3.7 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.