Sony 49X8505 – modelul 4K potrivit pentru livingul tău

Cu ajutorul televizorului Sony 49X8505 vei avea parte de o experienţă absolut uimitoare, vei descoperi o lume nouă a detaliilor, cu o serie de culori care prind viaţă pur şi simplu, datorită tehnologiei 3D integrată pe ecranul mare al televizorului (123 cm). În acest moment modelul costă 6000 lei (verifică preț actualizat), o suma frumuşică dar care garantează calitatea produselor Sony, dar şi tehnologie de ultima generaţie într-un televizor cu design elegant.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco, Altex și Evomag.

Televizorul Sony beneficiază de o claritate excelentă, realistă, datorită tehnologiei unice de procesare 4K de la Sony. Astfel, cu ajutorul acestui televizor, vei putea duce experienţa de vizionare la un alt nivel, absolut încântător, imaginile 4K fiind dotate cu peste 8 milioane de pixeli individuali. Ceea ce înseamnă de patru ori mai mai multe detalii decât în cazul televizoarelor Full Hd.

Poze cu televizorul Ultra HD Sony 49X8505

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Televizorul vine cu o experienţă auditivă care poate fi aproape la fel de realistă ca şi vizionarea. Tehnologia Clear Audio ++ este capabilă să regleze fin sunetul televizorului tău pentru a-ţi oferi o experienţă emoţionantă şi captivantă, făcând dialogul între personaje mai uşor de distins, muzica mai melodioasă, nivelele de sunet fiind reglate automat în funcţie de ce tip de fişier audio ascultaţi (mp3, concerte etc) în aşa fel încât să ai o experienţă mai realistă şi mai profundă. Acest model este excelent şi pentru cei ce iubesc petrecerile, fiind destul de puternic pentru a acoperi vorbele petrecăreţilor.

Datorită imaginii de calitate şi a sunetului ajustat automat ai experienţa unui meci de fotbal la tine acasă. Televizorul are integrat modul Fotbal astfel încât să beneficiezi de toate emoţiile şi senzaţiile trăite în tribună dar fără să faci nici un efort să te deplasezi până acolo, să plăteşti pe bilet şi să te înghesui laolaltă cu mii de oameni. În plus pe interfaţa televizorului vor apărea ştiri din surse diferite şi informaţii ce ţin de fotbal, inclusiv rezultatele de la campionatele FIFA.

Televizorul Sony 49X8505 vine cu un soft integrat extrem de avansat care îţi va permite să navighezi pe internet sau pe nenumăratele reţele sociale atunci când la televizor sunt enervantele pauze publicitare. Poţi controla conţinutul cu ajutorul interfatei Bravia, poţi parcurge canale tv, videoclipuri, conţinut de pe Internet (YouTube, Google, etc) sau fotografii din reţea. Un televizor ce porneşte extrem de rapid, cu aplicaţii ce se lansează imediat. Ia în mâna telecomanda nou-nouţă One-Flick cu ajutorul căreia vei putea explora rapid aplicaţii, o mulţime de emisiuni TV dar şi propriul conţinut.

Avantajele televizorului Sony sunt următoarele: aspectul, imaginea de o calitate excelentă (imagine la care contribuie rezoluţia mare dar şi afişajul triluminos). Sunetul excelent are un refresh decent de 200Hz. Modelul Sony este achiziţia perfectă pentru persoanele cu un buget puţin peste medie dar care doresc un TV de generaţie nouă, un TV SMART 3D, care işi va face treaba mulţi ani. Are o serie de facilităţi pe care cu siguranţă nu le vei întâlni la celelalte branduri existente pe piaţă, de aceea merită achiziționat.

Păreri pro şi contra

Pro

  • elegant,
  • Smart TV 3D,
  • Ultra HD,
  • 123 cm,

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Sony 49X8505 este un Smart TV 3D cu rezoluție 4K, ce are o diagonală potrivită unui living spațios sau de ce nu unui dormitor imens.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.