Sony 49X8309C – televizorul 4K premium

Iubitorii de gadget-uri vor aprecia cu siguranță modelul Sony 49X8309C, un televizor dotat cu cele mai noi tehnologii smart și de imagine. Producătorul japonez își respectă, ca de obicei, standardele ridicate. Găsindu-se în magazine la prețul de aproximativ 6599 lei(verifică preț actualizat), televizorul este un model smart 4K de brand, care aduce calitatea premium pe fiecare nivel. Imaginile sale sunt foarte realiste, schimbând cu totul experiența de vizionare cu care ești obișnuit. Funcțiile smart sunt rapide și intuitive datorită interfeței Android, așa că vei putea naviga pe internet la fel ca pe orice alt dispozitiv și viziona filmele și serialele preferate direct pe ecranul televizorului.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinului Altex.

Televizorul are un design foarte elegant și scoate la iveală încă de la început nivelul superior de calitate. Finisajele metalice și construcția ultra slim oferă un aspect premium, televizorul încadrându-se în liniile celorlalte dispozitive smart Sony, având colțurile ascuțite și un aspect dreptunghiular. Rama este foarte subțire, scoțând în evidență liniile ascuțite și dimensiunile ecranului de 1093 x 643 x 60 mm, iar suportul oferă un sprijin foarte bun.

Poze cu televizorul Smart

Sony 49X8309C

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală de 123 de cm, redând imaginile 4K la o scară bună. Rezoluția de 3840 x 2160 pixeli oferă o claritate superioară, fiecare pixel fiind foarte bine pus în valoare. Imaginile sunt procesate cu ajutorul unui procesor 4K X1 care asigură un nivel ridicat de calitate chiar și pentru cele care provin din surse mai slabe decât cele 4K.

De asemenea, tehnologia 4K X-Reality PRO procesează imaginile în vederea îmbunătățirii culorilor și contrastului, rezultatele fiind spectaculoase, iar cadrele părând mult mai realiste. În plus, redarea imaginilor în mișcare se face cu ajutorul tehnologiei Motionflow XR de 1000 Hz, cadrele fiind redate cu adevărat impresionant. Astfel, imaginile din filmele de acțiune sau înregistrările sportive sunt foarte fluide, fără blur. Acest lucru este posibil întrucât tehnologia compară cadrele și adaugă între ele unele care să ofere continuitate și să evite efectul sacadat.

În ceea ce privește funcțiile smart, interfața Android este extrem de intuitivă și de rapidă, dându-ţi posibilitatea să navighezi foarte ușor printre meniuri și conținut, putând comuta în același timp foarte ușor între ele. Ai la dispoziție toate aplicațiile preferate în Google Play, iar în plus vei putea să sincronizezi conținutul pe toate dispozitivele smart din casă. Conexiunea la internet se poate realiza prin cablu sau wireless, modelul fiind dotat de asemenea și cu tehnologie Bluetooth.

Sistemul audio integrat este dotat cu difuzoare cu o putere de 20 W și are la bază tehnologia Dolby Digital Plus/Pulse. Sunetul are o calitate bună, deși pentru o experiență cu adevărat aparte s-ar putea să îți dorești un sistem audio extern sau un soundbar.

La nivelul conectivității vei găsi 4 port-uri HDMI, 3 port-uri USB 2.0, 1 port de rețea și câte o intrare Scart, video composite și component. Vei putea astfel să conectezi ușor orice dispozitiv extern pentru redarea de conținut sau extinderea posibilităților de divertisment. Poți conecta astfel playere Blu-ray sau DVD, camere foto, console de joc, laptop-uri, PC-uri, stick-uri etc.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • ecran 4K de calitate superioară
  • funcții smart cu interfață Android
  • conectivitate extinsă

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.4
Display - 9.3
Conectivitate - 9.5

9.4

O alegere cu Android

Sony 49X8309C este un televizor Smart cu Android, ce îți oferă imagini la o rezoluție Ultra HD, ceea ce înseamnă o experiență de vizionare la superlativ.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Un comentariu

  1. Se pot conecta casti bluetooth la tv ul acesta? Multumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.