Sony 48W705C – televizorul Full HD plin de surprize

Sony 48W705C este un televizor Full HD care pare lansat de cei de la Sony pentru a arăta cât de departe pot ajunge tehnologiile pentru această clasă de calitate a imaginii. Seria W (seria pe 2015 a japonezilor) s-a lăsat destul de mult așteptată, dar iată că așteptarea a meritat pe deplin, seria fiind una dintre cele mai performante pe toate nivelele. Este un televizor care se potrivește perfect unui utilizator modern, care urmărește nu doar un suport pentru vizionarea clasică tv, ci și un dispozitiv inteligent ce îl poate menține conectat și ce oferă posibilități multiple de divertisment. Are un preț de aproximativ 3399 lei(verifică preț actualizat), un preț just având în vedere diagonala destul de generoasă.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco, Altex și Evomag.

Este un model cu diagonala de 121 cm, fiind numai bun pentru redarea Full HD, imaginile sale având un grad de detaliu foarte mare. Designul televizorului mizează pe un aspect subțire care creează baza de eleganță. La aceasta se adaugă apoi rama îngustă, liniile dinamice și iluminarea cu albastru din partea inferioară. Modelul are dimensiunile de 1089 x 632 x 57 mm.

Poze cu televizorul Smart

Sony 48W705C

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

După cum spuneam, ecranul are diagonala de 121 de cm și o calitate Full HD, dar producătorul face însă un pas mai departe, plusând printr-o claritate îmbunătățită datorată tehnologiilor de curățare suplimentară a granulației. Rezoluția de 1920 x 1080 pixeli este astfel resimțită ca fiind mai mare. Motorul de procesare X-Reality PRO se ocupă atât de îmbunătățirea clarității, cât și de asigurarea unui raport echilibrat între luminozitate, saturație și contrast.

Culorile Sony sunt în general considerate ca fiind superioare, iar în cazul de față lucrurile nu se lasă mai prejos. Culorile sunt bogate și strălucitoare, iar contrastul este îmbunănățit prin tehnologia Advanced Contrast Enhancer. Culorile și contrastul de calitate au o influență mare și asupra percepției adâncimii, gradul de realism fiind ridicat. De asemenea, realismul este susținut și de redarea fluidă a cadrelor în mișcare, pentru care este folosită tehnologia Motionflow XR de 200 Hz. Televizorul completează cadrele lipsă determinate de compresia imaginilor, așa că mișcarea lor curge lin și va fi mai detaliată.

Pentru ca experiența să fie una interactivă pe toate nivelele, sistemul audio are în spate tehnologii precum ClearAudio+, Dolby Digital Plus/Pulse sau Clear Phase, menite să proceseze sunetul pentru a fi mai clar și a acoperi mai multe frecvențe. Sistemul are însă un volum ceva mai mic.

La partea smart vei beneficia de o serie întreagă de funcții distractive, care îți pun la dispoziție rapid conținutul preferat. Supriza constă în navigarea în interfața Android, care devine o adevărată joacă. În magazinul Google Play vei găsi toate aplicațiile preferate, putând în același timp să distribui și să primești conținut prin transfer wireless de pe orice alt dispozitiv smart (tabletă, smartphone sau laptop). Televizorul are în același timp un timp foarte bun de răspuns, fiind ideal pentru jocul la PC sau consolă.

Pentru conectarea dispozitivelor externe ai la dispoziție 4 port-uri HDMI, 2 port-uri USB și câte o intrare Scart, video composite și component, conexiunea la internet putându-se stabili prin cablu sau wireless.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • televizor Full HD cu ecran generos
  • imagini de calitate superioară
  • funcții smart cursive
  • conectivitate extinsă

Contra:

  • volumul ceva mai slab al sistemului audio

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design
Display
Conectivitate

O alegere Smart

Sony 48W705C este un Smart TV, cu o diagonală de 121 cm, suficient de generoasă încât să se potrivească pentru un living destul de măricel.

Vezi detalii
User Rating: 4.86 ( 4 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.