Sony 48W605 – televizorul Full HD de calitate

Sony este un brand care se bucură de renume pe piața de televizoare, mai ales prin seriile BRAVIA. Aceste televizoare beneficiază de tehnologii avansate la toate nivelurile, astfel încât utilizatorul să aibă parte de o experiență impresionantă. Sony 48W605 este unul dintre modelele din 2014 ale producătorului care oferă numeroase argumente de achiziție. Prețul său este de aproximativ 3000 lei (verifică preț actualizat), un preț mediu spre scump. Deși ecranul nu este unul de dimensiuni foarte mari, fiind unul mediu pentru clasa Full HD, acesta oferă imagini de calitate superioară cărora le sunt asociate un sunet pe măsură și funcții Smart.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco, Altex și Evomag.

Designul televizorului are linii bine conturate, margini nerotunjite și un aspect perfect plat. Designul este simplu și nu distrage atenția utilizatorului de la imagini. Rama care încadrează ecranul este subțire, sporind astfel vizibilitatea. Televizorul are dimensiunile de 1086 x 646 x 90 mm.

Poze cu televizorul Smart Sony 48W605

 

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Diagonala ecranului este de 121 de cm, iar rezoluția Full HD este de 1920 x 1080 pixeli. Ecranul beneficiază de un motor de procesare X-Reality PRO care analizează și curăță imaginile pentru a fi redate impecabil, fără pic de granulație. Astfel, atât imaginile redate de pe player-ul Blu-Ray, cât și clipurile video online sau transmisiile TV obișnuite se vor vedea la o calitate superioară. Pentru redarea clară a imaginilor în mișcare, televizorul folosește tehnologia Motionflow XR de 200 Hz. Ecranul mai beneficiază, printre altele, și de funcții de detectare a chipului asemănătoare celor de pe aparatele foto și moduri de vizionare speciale pentru gaming sau sport.

Sunetul asociat imaginilor este la fel de calitativ, acest lucru fiind asigurat de tehnologia ClearAudio+. Tehnologia reglează sunetul în detaliu și oferă experiențe distincte în funcție de conținutul redat. Datorită efectului Surround, experiența este una foarte realistă. Spre exemplu, modul Fotbal accentuează ovaționările de pe stadion. Sistemul audio este de tip Down Firing și are o putere de 16W. Sony 48W605 folosește și tehnologiile Dolby Digital. Pentru redarea de muzică există un player media integrat care suportă diferite formate audio.

Funcțiile Smart oferă posibilitatea navigării pe internet prin Wi-Fi sau cablu. Interfața cu utilizatorul a fost atent prelucrată pentru a scădea timpii de așteptare și a oferi acces rapid la conținut și aplicații. Televizorul folosește browserul Opera și magazinul de aplicații al aceluiași developer.

Televizorul oferă posibilitatea partajării de fotografii, videoclipuri și aplicații direct de pe dispozitive precum smartphone-ul sau tableta. Utilizatorul poate viziona, astfel, fotografiile de pe telefon la dimensiuni mult mai mari și la o calitate superioară.

La nivelul controlului, există o telecomandă cu touchpad One-Flick Entertainment care oferă acces mai rapid la conținut, prin atingere.

Conectivitatea televizorului este una ridicată, acesta beneficiind de 4 port-uri HDMI, 2 port-uri USB și câte o intrare Scart, video composite și component. Prin urmare, televizorul se poate conecta la orice player Blu-Ray sau DVD, PC, consolă de jocuri sau stick de memorie. Televizorul mai beneficiază de un tuner digital DVB-T/T2/C/S/S2 care permite vizionarea programelor digitale fără a mai fi necesar un receiver extern. Redarea video se face în sistem PAL, SECAM și NTSC.

Păreri pro şi contra

Pro

  • modern,
  • Smart TV,
  • Full HD,
  • diagonală de 121 cm,

Contra:

  • sonorizarea putea fi ceva mai puternică

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

 

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Sony 48W605 este un Smart TV cu o diagonală de 121 cm, ce îți pregătește o imagine impecabilă, împreună cu specificații pe măsură.

User Rating: Be the first one !

2 comentarii

  1. Ma puteeti ajuta in alegerea unui TV diagonala 48inch, full HD, smart la bugetul 2500-2700 lei ?
    Sony w605, Samsung H5500, Samsung H6200.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.