Sony 48W585 – televizorul Smart cu imagine Full HD

Sony este un producător renumit pentru calitatea produselor sale, iar televizoarele reprezintă unul dintre domeniile în care excelează. În 2014 producătorul japonez s-a făcut remarcat prin seria de televizoare Smart performante, care nu fac rabat de la calitate in niciun nivel. Un astfel de model este și Sony 48W585, ce poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 2700 lei (verifică preț actualizat). Având de-a face cu un televizor Full HD Smart care aparține unui brand renumit, raportul calitate-preț este unul bun. Televizorul își merită locul în locuința oricărei familii.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco, Altex și Evomag.

Designul modelului este minimalist și inspiră o eleganță deosebită. Carcasa este, în totalitate, neagră și este alcătuită dintr-un plastic de calitate. Rama care încadrează ecranul este una foarte subțire, în acest mod fiind crescută vizibilitatea. Televizorul are dimensiunile de 1086 x 646 x 90 mm și are o greutate de 10.2 kg.

Poze cu televizorul Smart Sony 48W585

 

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Diagonala ecranului este de 121 cm, iar rezoluția este de 1920 x 1080 pixeli. Cei de Sony sunt renumiți datorită calității deosebite a ecranelor și lentilelor, iar modelul de față are, inclusiv, funcții împrumutate de la camerele foto Sony. Dintre acestea enumerăm funcția Face Area Detection care recunoaște chipurile și le distinge de fundal și funcția Intelligent MPEG Noise Reduction care curăță imaginile (fotografiile) de zgomot (granulație).

Tehnologia X-Reality PRO analizează imaginile pe bucăți, folosind date vizuale și crescând remarcabil calitatea. Tehnologia Advanced Contrast Enhancer îmbunătățește contrastul, rezultând astfel imagini vibrante. Pentru redarea fluidă a imaginilor în mișcare, ecranul folosește tehnologia Motionflow XR de 100 Hz. Televizorul oferă o serie de moduri de vizualizare care ajustează setările video și audio în funcție de conținutul redat. Sunt disponibile, astfel, moduri pentru gaming, meciuri de fotbal sau filme.

Sistemul audio este de tip Down Firing. Sistemul are o putere de 16W, iar ieșirea se face prin două difuzoare. Acestea oferă un sunet clar și bogat. Este disponibil și efectul de Surround. La baza sunetului stă tehnologia Dolby Digital Plus/Pulse. Sony 48W585 are un player media integrat și poate reda muzică în diferite formate direct de pe un stick de memorie.

Întrucât beneficiază de chip-uri Wi-Fi și de rețea, precum și de un procesor avansat, televizorul permite conectarea la internet. Utilizatorul poate rula aplicații, posta pe rețelele de socializare, urmări filme și seriale online etc. În magazinul Opera Apps sunt disponibile mii de aplicații pentru fiecare membru al familiei. Datorită funcției Screen Mirroring, televizorul poate reda fotografii și videoclipuri de pe  smartphone sau tabletă, pentru a se vedea mai mari și mai clare pe ecranul generos.

Pentru controlul televizorului este disponilă o telecomandă standard, iar opțional poate fi cumpărată și o telecomandă cu touch-pad prin care accesul la conținut să se facă mai rapid, printr-un singur click. În plus, dispozitivele precum smartphone-ul și tableta pot fi folosite și ele pe post de telecomandă.

La nivelul conectivității, televizorul dispune de 4 port-uri HDMI, 2 port-uri USB și câte o intrare Scart, video composite și component. Televizorul mai beneficiază de un tuner digital DVB-T, DVB-C care oferă posibilitatea vizionării programelor digitale fără a mai fi necesar un receiver extern.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design atractiv,
  • ieftin,
  • Smart TV,
  • Full HD,
  • 121 cm

Contra:

  • sonorizarea putea fi mai puternica

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Sony 48W585 este un Smart TV de 121 cm, cu o rezoluție Full HD, ce poate fi achiziționat la un preț incredibil de avantajos.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.