Sony 48R550 – televizorul smart Full HD performant

Cei de la Sony sunt renumiți pentru seriile de televizoare, acestea beneficiind de dotări exploatate la maximum pentru atingerea unor nivele superioare de calitate. Sony 48R550 este un model Full HD foarte atractiv, care asociază funcții smart performante imaginilor redate. Pachetul oferit este unul foarte atractiv, modelul având un preț de aproximativ 2999 lei(verifică preț actualizat).

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco, Altex și Evomag.

Designul televizorului se încadrează în liniile caracteristice Sony, având un aspect dinamic și minimalist. Carcasa are astfel marginile ascuțite, iar profilul este unul ultra slim. Rama este foarte subțire și pune în evidență foarte bine dimensiunile ecranului, în timp ce suportul disponibil pe argintiu oferă un contrast plăcut față de restul carcasei. Forma de piramidă a acestuia asigură o stabilitate foarte bună, modelul având dimensiunile de 1089 x 638 x 65 mm.

Poze cu televizorul Smart

Sony 48R550

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală de 121 de cm, fiind destul de generos și ajutând la exploatarea calității imaginilor. Acestea sunt redate la rezoluția de 1980 x 1080 pixeli, detaliile fiind foarte bine scoase în evidență. Claritatea se păstrează și în cazul cadrelor în mișcare, acolo unde tehnologia Motionflow XR de 100 Hz permite reducerea blur-ului și evidențierea curgerii secvențelor. Calitatea culorilor și a contrastului este una foarte bună pentru un model Full HD, prin urmare culorile sunt astfel vii și bogate, iar contrastul este stabilit în detaliu, prin împărțirea imaginilor în mai multe zone în vederea comparării tonurilor.

Unghiurile de vizualizare de 178/178 de grade sunt utile pentru vizionarea din diferite poziții, vizibilitatea păstrându-și un nivel  bun indiferent dacă privești ecranul atunci când stai în șezut, culcat sau pe un fotoliu lateral.

Sistemul audio este destul de slab pentru acest nivel de preț, având o putere de doar 10 W, însă sunetul este procesat foarte mult în vederea creșterii clarității. În spatele acestuia se află tehnologia Dolby Digital Plus/Pulse, cu ajutorul playerului multimedia integrat putând reda muzică direct de pe un stick sau un MP3 player.

La nivelul funcțiilor smart, lucrurile sunt foarte atractive, găsind o interfață Android foarte fluidă și intuitivă, asemănătoare celei de pe smartphone sau tabletă, iar conținutul online și aplicațiile sunt foarte ușor accesibile. În contul Google Play vei găsi mii de aplicații pentru toate gusturile. În același timp, vei putea sincroniza aplicațiile și conținutul cu cele de pe alte dispozitive smart, iar conexiunea la internet o vei putea stabili prin cablu sau wireless.

La nivelul port-urilor vei găsi 2 port-uri HDMI, 2 port-uri USB, 1 port de rețea, 1 intrare Scart, 1 intrare video composite și 1 intrare component. Numărul de port-uri este ceva mai mic, acest lucru resimțindu-se atunci când vrei să conectezi mai multe dispozitive externe concomitent.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design ultra slim
  • ecran Full HD generos, cu imagini de calitate
  • funcții smart cu interfață Android și suport Google

Contra:

  • sistemul audio putea fi ceva mai puternic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.3
Display - 9.3
Conectivitate - 9.2

9.3

O alegere Smart

Sony 48R550 este un televizor smart Full HD ce oferă o experiență de vizionare de calitate superioară, redând imagini pline de viață pe un ecran generos.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.