Sony 43X8309C – televizorul 4K cu Android

Nu încape îndoială în fața faptului că Sony este unul dintre cele mai apreciate branduri de electronice, iar în cazul televizoarelor acesta a ridicat adevărate standarde de calitate. Seria de televizoare 4K  a fost astfel foarte așteptată, iar modelele oferite s-au ridicat la nivelul cerințelor clienților. Sony 43X8309C este un model din seria 4K pe 2015, fiind una dintre cele mai atractive alegeri pentru cei care își doresc să beneficieze de imagini de cea mai bună calitate. Are un preț de aproximativ 4999 lei(verifică preț actualizat), fiind ceva mai scump decât modelele similare ale competitorilor, dar oferă însă un echilibru foarte bun al dotărilor.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinului Altex.

Designul televizorului este unul simplu, dar care punctează foarte mult pe partea de eleganță datorită acestui lucru. Modelul are un profil ultra slim exploatat la maximum, ecranul fiind centrul de atenție indiferent din ce punct privim. Astfel, rama este una foarte subțire, în timp ce liniile ferme ascuțite ale acesteia oferă impresia de susținere, iar suportul sub formă de carte, cu finisaj metalic, oferă un echilibru perfect ecranului. Modelul are dimensiunile de 961 x 568 x 60 mm.

Poze cu televizorul Smart

Sony 43X8309C

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală de 108 cm, fiind unul ceva mai mic față de media pentru 4K. Rezoluția de 3840 x 2160 pixeli face însă ca schimbarea nivelului de calitate să se facă resimțită de la prima vedere. Vei observa o claritate foarte bună, care te va face să consideri depășite ecranele Full HD. Apoi, imaginile sunt procesate cu ajutorul tehnologiei 4K X-Reality PRO pentru a oferi rezultate atractive și pe partea de culoare și contrast. Vei observa astfel culori profunde și foarte bogate. Întrucât nu tot conținutul disponibil este 4K, ecranul va folosi o tehnologie de upscale pentru a aduce chiar și imaginile de calitate mai slabă la un nivel apropiat de cel 4K.

Nu în ultimul rând, tehnologia Motionflow XR de 1000 Hz va face ca imaginile în mișcare să fie descompuse în detaliu, astfel încât să curgă mai lin și să poți observa detalii dincolo de blur.

Sistemul audio este dotat cu difuzoare de 20 W și redă un sunet procesat de tehnologia Dolby Digital, oferind astfel un randament foarte bun.

La nivelul funcțiilor smart, interfața Android punctează foarte bine în fața competiției. Aceasta este familiară și prin urmare intuitivă, fiind în același timp și foarte fluidă datorită susținerii oferite de procesorul avansat. Navigarea online se face astfel la un nivel foarte bun, fără timpi lungi de așteptare.

În ceea ce privește conectivitatea, ai la dispoziție 4 port-uri HDMI, 3 port-uri USB, 1 port de rețea, 1 intrare component, una Scart și una video composite. Vei putea astfel să conectezi orice  consolă de joc, player Blu-ray sau DVD, laptop, stick, cameră foto etc.

Modelul Sony este un televizor 4K de  calitate superioară, producătorul asigurându-se că vei avea parte de o experiență deosebită indiferent de activitatea pe care o desfășori la televizor.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • ecran UHD performant
  • funcții smart cu interfață Android
  • conectivitate extinsă

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.3
Display - 9.4
Conectivitate - 9.3

9.3

O alegere perfectă

Sony 43X8309C este un Smart TV, cu rezoluție UHD, dotat cu Android, potrivit pentru un apartament cu o suprafață nici prea mare, nici prea mică.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.