Sony 43W808C – televizorul Full HD 3D cu finisaj din aluminiu

Sony 43W808C este un televizor potrivit pentru o persoană care ține la detalii și care pune preț nu doar pe configurația dispozitivelor de care dispune, ci și pe felul în care acestea arată. Televizorul are un design foarte modern și este dotat cu unul dintre cele mai subțiri ecrane. Cu un preț de aproximativ 3599 lei(verifică preț actualizat), modelul Sony este un televizor smart 3D cu imagini Full HD de calitate superioară, cu multiple posibilități de petrecere a timpului liber. Raportul calitate-preț este unul bun.

Designul reprezintă astfel unul dintre punctele forte ale modelului. Acesta are dimensiunile de 962 x 565 x 59 mm, observându-se un raport foarte atractiv între diagonala și grosimea ecranului. Designul Sony aduce aceleași colțuri ascuțite întâlnite și în cazul dispozitivelor smart, iar pentru o atmosferă plăcută, la baza ecranului vei găsi o sursă de lumină albastră. Suportul oferă o stabilitate foarte bună, în timp ce finisajele din aluminiu oferă un aspect premium, calitatea fiind una dintre principalele caracteristici ale designului.

Poze cu televizorul Smart

Sony 43W808C

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are diagonala de 108 cm, fiind destul de mare pentru a exploata calitatea Full HD și a reda o atmosferă realistă și interactivă. Pentru o vizibilitate bună din orice unghi lateral sau vertical, ecranul este dotat cu unghiuri de vizibilitate de 178 grade. Imaginile au rezoluția de 1920 x 1080 pixeli și au o claritate foarte bună. Procesarea acestora se face în primul rând cu ajutorul tehnologiei X-Reality PRO, aceasta îmbinând claritatea ridicată și culorile atractive pentru cadre autentice. Tehnologia X-Reality PRO asigură faptul că imaginile din orice sursă sunt curățate de zgomot și au o claritate bună. Pentru redarea cadrelor în mișcare este folosită tehnologia Motionflow XR de 1000 Hz, aceasta scăzând blur-ul și crescând nivelul de detaliu.

Pentru că dintr-un pachet complet de divertisment nu pot lipsi funcțiile 3D, televizorul are grijă să crească și mai mult interactivitatea și să te aducă mai aproape de filmele preferate. Efectele sunt spectaculoase, iar contrastul și culorile își păstrează calitatea ridicată. Datorită funcției de conversie din 2D în 3D vei putea urmări orice film, meci sau videoclip în 3D.

Funcțiile smart beneficiază de o interfață Android, așa că te vei obișnui rapid să navighezi printre pagini, meniuri și conținutul de diferite tipuri. Magazinul Google Play aduce o serie largă de aplicații și jocuri, găsind toate aplicațiile pe care le ai și pe tabletă sau smartphone. În același timp, vei putea să transferi ușor fișiere folosind tehnologia rapidă NFC și vei putea sincroniza conținutul smart pe toate dispozitivele. Conexiunea la internet se poate stabili prin cablu sau wireless.

Sistemul audio are o putere de 20 W, iar difuzoarele stereo redau un sunet clar și bogat. La nivelul port-urilor vei găsi 4 port-uri HDMI, 3 port-uri USB, 1 port de rețea și intrări Scart, video composite și component. Vei putea să conectezi ușor console de joc, playere DVD, PC-uri, stick-uri etc.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design modern, cu carcasa ultra slim și iluminare
  • ecran Full HD cu imagini de calitate superioară
  • funcții 3D atractive
  • intefață Android
  • conectivitate bună

Contra:

  • există uneori un delay între ecran și comenzile date de pe telecomandă, dar acest lucru ar trebui să dispară la viitorul update de software oferit de producător

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.9
Display - 8.8
Conectivitate - 8.9

8.9

O alegere Smart

Sony 43W808C este un Smart TV din noua generație, lansată în 2015, cu Android, ce îți asigură un timp de calitate cu fiecare utilizare.

Vezi detalii
User Rating: 3.62 ( 9 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.