Sony 43W808 – televizorul smart Full HD 3D atractiv

Sony 43W808 este un televizor de serie 2015 al celor de la Sony, care oferă un echilibru foarte bun pe toate nivelele, fiind un model cu un pachet de funcții complete pentru divertisment. Având un preț de aproximativ 3599 lei(verifică preț actualizat), acesta este un televizor Full HD atractiv, care oferă o experiență de vizionare aparte. Beneficiind de funcții smart și 3D, acesta va deveni centrul divertismentului pentru întreaga familie.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco, Altex și Evomag.

Designul televizorului se remarcă, în primul rând, prin contrucția de aluminiu care oferă un aspect premium. Liniile foarte fine, contrastul între metal, carcasa neagră și profilul foarte subțire al ecranului punctează mult pe partea de eleganță, remarcându-se de asemenea aspectul ascuțit care inspiră dinamismul și energia, alături de rama foarte subțire. Vei resimți astfel mult mai interactiv scenele din filmele preferate.  Suportul este în formă de carte, oferind o stabilitate bună, iar în ceea ce priveşte dimensiunile, acestea sunt de 962 x 565 x 59 mm.

Poze cu televizorul Smart

Sony 43W808

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are diagonala de 108 cm și pune bine în valoare imaginile Full HD, acestea fiind redate la o rezoluție de 1980 x 1080 pixeli, având o claritate care poate fi observată în detaliu. Claritatea și culorile sunt procesate cu ajutorul tehnologiei X-Reality PRO, aceasta fiind responsabilă de calitatea generală a imaginilor. Este de apreciat faptul că imaginile în mișcare sunt redate cu ajutorul tehnologiei Motionflow XR care are o valoare de 1000 Hz, având prin urmare rezultate impresionante. Tehnologia compară factorii vizuali cheie din cadrele succesive, completând secundele lipsă în vederea obținerii unei mișcări mai fluide, astfel că vei putea să observi detalii care în mod normal ar fi fost pierdute în spatele blur-ului.

Funcțiile 3D mențin calitatea bună a culorilor și contrastului, surprinzând în același timp detalii fine. Adâncimea și efectele sunt foarte realiste, plasându-te direct în mijlocul acțiunii. Ai la dispoziție și conversia din 2D în 3D, așa că vei putea să transpui filmele preferate în 3D.

În ceea ce privește funcțiile smart, aici lucrurile stau foarte bine. Vei găsi o interfață Android prietenoasă și intuitivă, care îți va pune la îndemână meniurile și conținutul, putând jongla rapid între ele. Televizorul este compatibil cu Google Cast, așa că beneficiază de o funcție specială care permite sincronizarea conținutului preferat de pe tabletă, smartphone sau laptop. Sincronizarea este posibilă chiar și cu dispozitive cu sistemul de operare iOS, iar conexiunea la internet se stabiliește prin cablu sau wireless.

Sunetul are o putere de 20 W și beneficiază de tehnologiile Dolby Digital și Digital Sound Enhancement Engine (DSEE). Aceasta din urmă este responsabilă pentru evitarea pierderii de informații audio la comprimarea fișierelor de acest tip, restabilind frecvențele pierdute și creând un efect asemănător celui original. Cu ajutorul playerului multimedia dedicat, vei putea reda playlist-urile preferate de pe un stick sau un MP3 player.

La nivelul port-urilor vei găsi 4 port-uri HDMI, 3 port-uri USB, 1 port de rețea și intrări Scart, video composite și component, existând astfel suficiente posibilități de conectare a unor dispozitive externe în vederea redării de conținut (ex. console de joc, sisteme audio externe, laptop-uri, playere Blu-ray etc).

Păreri pro şi contra

Pro:

  • ecran Full HD cu tehnologii avansate de procesare a imaginii
  • redare 3D de calitate
  • funcții smart atractive
  • conectivitate extinsă

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.9
Display - 9.6
Conectivitate - 9.3

9.6

O alegere Smart

Sony 43W808 este un televizor Smart, dotat cu Android și tehnologie 3D, ce se va potrivi unui decor modern și elegant.

Vezi detalii
User Rating: 4.3 ( 2 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.